Αντιπροσωπεία BMW μόνο με εκδόσεις Μ; Και όμως είναι γεγονός αφού στην Σιγκαπούρη άνοιξε μια αντιπροσωπεία η οποία θα πουλά μόνο τα M3, M5, M6, X5 M και X6 M. Η ιδέα είναι λίγο τρελή αφού η χώρα έχει ένα παράξενο σύστημα επιβολής φόρων και δασμών και έτσι μια M3 στοιχίζει εκεί λίγο παραπάνω από €300.000!!! Και παραπονιέσαι μετά για την φορολογία των αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Λες να πιάσει σαν ιδέα και να δούμε και άλλες τέτοιες αντιπροσωπείες στον υπόλοιπο κόσμο; Φωτογραφίες από την αντιπροσωπεία στη συνέχεια.

[Πηγή: m5board.com]

  • PascaL 425 (Γιωργος)

    Πες τα !!! Δεν ντεπόμαστε λέω εγώ. Ζούμε στην χώρα που δεν ξέρουμε τι θα πει διαφθορά, σκάνδαλα, λαμόγια, κλέφτες, δεν υπάρχει ούτε ένα πρόβλημα στην χώρα μας, οι πολιτικοί μας είναι οι καλύτεροι στον πλανήτη, δεν υπάρχει ακρίβεια, η ανεργία είναι στο 0,2 %, πάιρνεις πτυχίο και έχεις βέβαιο το μέλλον σου και έχουμε και παράπονο ????????????

    Φτου μας !!!!!!!!!!!

  • david17

    einai mia plousia xora alla kai pali toso poli na tous pianoun to kolo ? na fantasto kanenas den pernei autokinita apo tin sigapouri olla ta fernoun apo alles xores :P alla kai pali tha tous piasoun to popo sta sinora xmmmmm