Κίτρινη Pagani Zonda Cinque Roadster [p/Video]

Σχετικά άρθρα

Σας έχω ζαλίσει με τα Pagani αλλά είναι έρωτας τα άτιμα. Η Pagani ευτυχώς για εμάς δεν είναι μια εταιρία που δουλεύει σε κλειστό καλά προστατευόμενο περιβάλλον και έτσι οποιοσδήποτε μπορεί να επισκεφτεί το εργοστάσιο της και να δει από κοντά τα supercars που ετοιμάζονται.

Κάποιος πλούσιος ιδιοκτήτης αγόρασε μία από τις 5 Zonda Cinque Roadster που θα κατασκεαυστούν, την 4η κατά σειρά, και επειδή δεν του άρεσε το άσπρο χρώμα είπε στην Pagani να του το βάψει κίτρινο. Μηχανικά το βάρους 1210 κιλών supercar φορά τον V12 6.0 λίτρων και αποδίδει 678 άλογα με 78 κιλά ροπής με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3.4 δευτερόλεπτα, τα 0-200χλμ/ώρα σε 9.6 δευτερόλεπτα ενώ με τα carbon φρένα το αυτοκίνητο ακινητοποιείται από τα 100χλμ σε μόλις 2.1 δευτερόλεπτα. Όσο για την τιμή του; Μόλις 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Ευκαιρία ! Video και φωτογραφίες στη συνέχεια.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Ofa797uKvfs

[via: flickr.com , Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...