BRABUS iBusiness SV12 R

Σχετικά άρθρα

Η Brabus δημιούργησε το αυτοκίνητο που κάθε ζάμπλουτο geek βλέπει στα πιο τρελά του όνειρα και πραγματικά μας έστειλε αδιάβαστους! Και ξεκινάω από το όνομα για να καταλάβεις τι σε περιμένει παρακάτω! Brabus iBusiness! Και αν ήδη δε κατάλαβες, το υπερπολυτελές θηρίο που βασίζεται στην Mercedes-Benz S600, είναι γεμάτο με καλούδια από την εταιρία στο Cupertino! Tην Apple. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω; Πάμε σιγά σιγά απο τα βασικά…

Οι τυχεροί επιβάτες των πίσω καθισμάτων θα έχουν στη διάθεσή τους ένα iPad και ένα iPod touch έκαστος, τα οποία θα μπορούν να ελέγχουν το ηχοσύστημα, το σύστημα πλοήγησης και το τηλεφωνικό σύστημα του αυτοκινήτου. Ταυτόχρονα θα μοιράζονται ένα Mac Mini που θα είναι συνδεδεμένο με μια LCD οθόνη 15,2 ιντσών καθώς και δύο έξτρα θήρες USB για εύκολη σύνδεση περιφερειακών συσκευών. Το Mac Mini συνδέεται με ένα magic mouse, αλλά με δύο ασύρματα πληκτρολόγια, ώστε να έχουν τον έλεγχο και οι δύο επιβάτες και να μπορούν να σερφάρουν ανενόχλητοι με την HSPA 3G σύνδεση που παρέχεται. Μια κεντρική κονσόλα ανάμεσά του χρησιμεύει ως αποθηκευτικός χώρος για να φυλάξουν τα iPad και iPod.

Ξέρω όμως τι περιμένεις τόση ώρα και το ξέρει και η Brabus! Γι αυτό δε σε άφησε παραπονεμένο και φρόντισε να στριμώξει 750 καθαρόαιμα άτια μέσα στον twin-turbo V12 κινητήρα που φέρνει τα πρώτα 100km σε 4 δευτερόλεπτα και δίνει τελική 340km/h. Δεν έχει διαρρεύσει ακόμα κάποια πληροφορία για τη τιμή του, όμως ξέρουμε ότι ακόμα και τα υπόλοιπα extras θα είναι διαφορετικά από τις άλλες σειρές στη σειρά iBusiness και ότι ο υποψήφιος πελάτης θα έχει την ελευθερία είτε να αγοράσει μια νέα, είτε να αναβαθμίσει την δικιά του.

Για να μη σε κουράζω με άλλα τεχνικά, αφού ξέρω ότι ήδη προσπαθείς να μαζέψεις το σαγόνι σου απο το πάτωμα, σε αφήνω να διαβάσεις το δελτίο τύπου της εταιρίας, να απολαύσεις τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί και μόλις καταφέρεις να ξαναβρείς τη μιλιά σου, περιμένω να μου πεις τη γνώμη σου γι αυτό το έργο τέχνης!



Δελτίο Τύπου

[Πηγή: Brabus]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα