Ayrton Senna η ταινία [w/video]

Σχετικά άρθρα

Όλοι θα θυμόμαστε για πάντα το όνομα Ayrton Senna. Οι τυχεροί, θαύμασαν το μεγαλείο του ζωντανά, είτε απο την πίστα είτε απο μεταδόσεις των αγώνων απο την τηλεόραση. Οι υπόλοιποι, οι νεότεροι, θα ακούν για αυτόν τον θρύλο, για αυτό το ταλέντο και όσοι ενδιαφέρονται λίγο παραπάνω θα παρακολουθήσουν τα videos στο Youtube ή ακόμα θα “κατεβάσουν” κάποιον απο τους πιο φημισμένους του αγώνες για να δουν περί τίνος πρόκειται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το όνομα Ayrton Senna da Silva θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις σελίδες της ιστορίας.

Το εξωπραγματικό ταλέντο, η εξαντλητική δουλειά, η αφοσίωση στο άθλημα και τέλος ο πρόωρος θάνατος του συντέλεσαν στο να γίνει ο Senna αυτό που έγινε, θρύλος. Εδώ και πολλά χρόνια ακούγονται σενάρια για ταινίες βασισμένες στην ζωή του αλλά καμία ιδέα δεν προχώρησε. Τώρα 17 και κάτι χρόνια μετά τον θάνατο του ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή και τον θάνατό του θα βγει στις αίθουσες κινηματογράφων. Χωρίς όμως ηθοποιούς. Ίσως να είναι καλύτερα έτσι.

Σκηνοθέτης, ο βρετανός Asif Kapadia. Παραγωγός, η Working Title Films, η εταιρία πίσω απο ταινίες όπως Smokin Aces, Frost/Nixon κ.ά. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν για να δούμε κάτι το υπέροχο καθώς είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Senna καθώς και το Ayrton Senna Foundation δίνουν την συγκατάθεσή τους για αυτή την ταινία. Εκτός απο στιγμές που όλοι έχουμε δει ανά τους καιρούς απο την ζωή αυτού του υπέροχου ανθρώπου, θα εμφανιστεί αρχειακό υλικό που δεν έχει δει ξανά το φως της δημοσιότητας. Προς το παρόν, το μόνο που έχουμε είναι το trailer. Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες το φθινόπωρο αυτού του έτους αλλά είναι άγνωστο αν θα το δούμε στην Ελλάδα. Εγώ προσωπικά ελπίζω κάποιος να το φέρει και τότε ποιός ξέρει, ίσως να βρεθούμε και στην ίδια αίθουσα.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=z9SJYmFi0m0

[Πηγή insideline.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...