Teaser Photo: Toyota Prius MPV

Σχετικά άρθρα

Διαθέσιμο σε περισσότερο από 70 χώρες, το Toyota Prius, μέσα σε 10 χρόνια ζωής, έκανε 2.000.000 πωλήσεις (συγκεκριμένα 2.012.000 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2010,σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία). Η Toyota θέλοντας να διευρύνει την οικογένεια του Prius, παρουσίασε την πρώτη teaser φωτογραφία του Prius MPV.

Παρόλο που οι Ιάπωνες δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες η πολυμορφική έκδοση του Prius (που μάλλον θα ονομάζεται Alpha) είναι οριακά μεγαλύτερη σε διαστάσεις από το Prius που θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν οι εσωτερικοί του χώροι και πιθανώς να έχει 3 σειρές καθισμάτων που θα μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 7 επιβάτες.

Στα μηχανικά μέρη τώρα, λογικά θα τοποθετηθεί ο 1800αρης κινητήρας του Prius που σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα θα αποδίδει 136 άλογα. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει στην έκθεση του Los Angeles με τις πωλήσεις να ξεκινούν μέσα στο 2011. Με τις αυτοκινητοβιομηχανίες να στοχεύουν στο “πράσινο”, η οικογένεια Prius γίνεται όλο και μεγαλύτερη, όπως λέει και η σχετική αφίσα.


[Πηγή: Toyota on Facebook]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...