Video: Ferrari P4/5 Competizione από μέσα – Part 1

Σχετικά άρθρα

Κυκλοφόρησε το πρώτο video από την Ferrari P4/5 Competizione του James Glickenhaus, ενός Αμερικάνου συλλέκτη αυτοκινήτων. Το supercar έχει παρόμοιο σχεδιασμό με την Ferrari Enzo P4/5 που την είχε κατασκευάσει ο Pininfarina το 2006 και έχει κατασκευαστεί πάνω σε ένα τροποποιημένο σασί της F430 Scuderia. Μηχανικά διαθέτει τον V8 κινητήρα και την ανάρτηση F430 GT2 ALMS και θα κάνει ντεμπούτο στον 24ωρο αγώνα του Nurburgring το 2011 με την ομάδα του Glickenhaus, Scuderia Cameron Glickenhaus.

Από το video δύο πράγματα μπορείς να συμπεράνεις, πρώτον τον αυτοκίνητο φαίνεται πανέμορφο, πως να μην είναι, αφού έχει σχεδιαστεί από τον Jason Castriota, τον άνθρωπο που έχει σχεδιάσει εκτός των άλλων, το νέο SSC Ultimate Aero II αλλά και την νέα Lancia Stratos και δεύτερον ο τύπος έχει πάρα πολύ ωραίο γούστο αφού όλα του τα αυτοκίνητα είναι πανέμορφα. Οκ, παρατηρείς επίσης ότι έχει και πάρα πολλά χρήματα αλλά αυτό περνά σε δεύτερη μοίρα, νομίζω.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=y9kmclbZTk4

[Πηγή: Kinetic Fin]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...