Mosley: Δόξα το Θεό που δεν το πήρε ο Alonso!

Σχετικά άρθρα

Ο πρώην πρόεδρος της FIA, Max Mosley, δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που η Ferrari απέτυχε να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα για τον Fernando Alonso, λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν αμφιλεγόμενο, λόγω των εντολών που δόθηκαν.

Ο Mosley χαιρέτισε την επιστροφή της Ferrari στο 2ο μισό του πρωταθλήματος.

Η Ferrari έκανε εξαιρετική δουλεία στη μέση της σεζόν. Ήταν σχεδόν έξω από το παιχνίδι, αλλά μπήκε και πάλι μέσα.

Παρ’ όλα αυτά ο Mosley εξέφρασε την ικανοποίησή του, που η ιταλική ομάδα δεν εξασφάλισε το πρωτάθλημα στον Alonso, αφού έδωσε εντολές στον αγώνα του Hockenheim.

Στο τέλος όμως, είμαι ευτυχής που δεν κέρδισε η Ferrari. Θα υπήρχε μια δυσάρεστη συζήτηση για το πως το κατάφερε αυτό. Το θέμα των team orders θα επανέλθει στην Formula 1, και αμφιβάλλω αν αυτό είναι καλό για το άθλημα. Ήταν ένα στρατηγικό λάθος στον αγώνα του Abu Dhabi, και δόξα το Θεό δεν κέρδισαν τον τίτλο.

Ο 70χρονος αναφέρθηκε και στον Sebastian Vettel, χαρακτηρίζοντας τον συμπαθή.

Αξίζει το πρωτάθλημα που κέρδισε, και είναι ένας εξαιρετικός παγκόσμιος πρωταθλητής. Είναι ένα πολύ συμπαθητικό πρόσωπο και έχει μια ήρεμη και φυσική όψη.

[Πηγή: thef1times | Photo copyright: SHAUN CURRY/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr