Έχει γίνει μόδα η αναβίωση παλιών μοντέλων και έτσι η GWA Tuning δημιούργησε ένα και μοναδικό πρωτότυπο βασισμένο στην Mercedes-Benz C111 το οποίο το ονομάζει Ciento Once. Το C111 της Mercedes Benz ήταν ένα πειραματικό αυτοκίνητο των Γερμανών που εφοδιαζόταν με τέσσερις Wankel κινητήρες το οποίο ποτέ δεν πέρασε στην παραγωγή.

Η GWA Tuning έχει έδρα στο San Antonio του Texas και ιδιοκτήτης της είναι ο Arturo Alonso, ο οποίος αποφάσισε να αναβιώσει την C111 του 1970 προσθέτοντας της και πόρτες τύπου Gullwing. H Ciento Once διαθέτει ένα σωληνωτό πλαίσιο και κινείται χάρη στον V12 κινητήρα της Mercedes, M120 απόδοσης 414 ίππων που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων τύπου Cima H.

Οι διαστάσεις του είναι παρόμοιες με το πρωτότυπο, με το μεταξόνιο να είναι λίγο μικρότερο ενώ το βάρος του δεν ξεπερνά τα 1.400 κιλά. Οι αναρτήσεις του είναι ρυθμιζόμενες ενώ φορά ζάντες GWA Type A 19″ μπροστά με ελαστικά 265/35/19 και 20″ πίσω με ελαστικά 295/30/20. Τα φρένα του είναι ίδια με αυτά της Mercedes S55.

To σώμα του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, όλο κατασκευασμένο στο χέρι και διαθέτει ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή, πίσω διαχύτη και μπροστά spoiler με μεγάλες εισαγωγές αέρα. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το retro look του με τα carbon καθίσματα, τα αλουμινένια πετάλς, τα φωτιζόμενα μαρσπιέ στις πόρτες και με τον πίνακα οργάνων να είναι παρόμοιος με αυτόν του W120R.

[Πηγή: gwa-tuning.com]