Schumacher: Μπορώ να κερδίσω το πρωτάθλημα

Σχετικά άρθρα

Ο Michael Schumacher δεν το βάζει κάτω και δηλώνει πως μπορώ να κατακτήσει τον 8ο τίτλο, παρά την μη επιτυχημένη επιστροφή του στην Formula 1 το 2010.

Ο 41χρονος είχε πολλές προσδοκίες για την περσινή σεζόν, όμως τα προβλήματα με τα ελαστικά της Bridgestone και με την W01 δεν του επέτρεψαν σε καμία περίπτωση να διεκδικήσει νίκες. Στο τέλος του 2010, ο Γερμανός έδειξε σημάδια βελτίωσης, και η Mercedes είναι πεπεισμένη ότι το 2011 θα του δώσει ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Όταν ο ρωτήθηκε για το αν προσδοκά να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής το 2011, ο Schumacher απάντησε:

Σίγουρα. Έχουμε ένα τριετές σχέδιο. Ξεκάθαρα, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε να είμαστε. Γι’ αυτό καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, ώστε να επιστρέψουμε και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε μια ευκαιρία. Αλλά στην ιστορία της Formula 1, πότε επέστρεψε κάποιος και μπόρεσε να κερδίσει; Πολύ σπάνια.

Έτσι, είμαι σίγουρος ότι θα μπορούμε να διεκδικήσουμε νίκες και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Το ελπίζω. Είμαι εδώ, έχοντας μία αποστολή και θέλω να την πετύχω. Θα δώσω το 100%. Και αν αυτό δεν το πετύχουμε, θα πρέπει να το κάνουμε το 2012.

[Πηγή: autosport | Photo copyright: SAEED KHAN/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...