Οι βελτιωτικοί οίκοι λατρεύουν την Panamera, δεν εξηγείτε αλλιώς τόσα πακέτα για το οικογενειακό της Porsche. Ακόμη ένας οίκος, ο Anderson Germany έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες και λεπτομέρειες για το νέο πακέτο που ετοίμασε για την Panamera 4S.

Από στιλιστικής πλευράς, το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε μαύρο ματ χρώμα και διαθέτει νέους προφυλακτήρες, spoiler μπροστά, στο πλάι και πίσω, αεροτομή και εισαγωγές αέρα στο καπό. Τα φωτιστικά σώματα έχουνε επανασχεδιαστεί, πλέον είναι σκουρόχρωμα και διαθέτουν LED φώτα ημέρας. Σκουρόχρωμα είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα όπως και τα κρύσταλλα των παραθύρων. Τέλος η γρίλια, οι χειρολαβές, το πορτμπαγκάζ, τα logos, το πλαίσιο περιμετρικά των παραθύρων και τα καπάκια των καθρεπτών είναι βαμμένα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα για αντίθεση.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν η δερμάτινη επένδυση με Alcantara και κόκκινες ραφές, που βρίσκεται ακόμη και στην οροφή, τα carbon διακοσμητικά, το sport τριάκτινο τιμόνια και τα ρυθμιζόμενα κόκκινα LED στα πόδια των επιβατών.

Μηχανικά το αυτοκίνητο πλέον αποδίδει 485 άλογα (από 400) χάρη στην επαναπρογραμματισμένη ECU και στην sport εξάτμιση της Rennkats. Η Panamera 4S πατάει πάνω σε ζάντες 22″ με ελαστικά 265/30 μπροστά και 295/25. Τέλος έχει τοποθετηθεί και μια ρυθμιζόμενη ανάρτηση με 3 ρυθμίσεις που μπορεί να χαμηλώσει το αμάξωμα έως και 40 mm

[Πηγή: Anderson Germany]