Ο Hamilton απαντάει στα καυστικά σχόλια του Brundle για την MP4-26

Σχετικά άρθρα

Ο Martin Brundle, βετεράνος οδηγός και σχολιαστής του BBC δήλωσε πως η MP4-26 είναι μια αποτυχία! Λέτε αυτό να το άφηναν έτσι στην McLaren; Όχι φυσικά. Ο Lewis Hamilton απαντά:

Δεν θα συμφωνήσω με όσα λέει! Ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του. Δεν την έχουν οδηγήσει, οπότε δεν μπορούν να ξέρουν πώς είναι η MP4-26.

H MP4-26 είναι καλύτερη από την MP4-25 του 2010. Μοιάζουν πολύ στην οδήγηση σε κάποια σημεία. Ίσως δεν είναι τόσο καλή γιατί έχουμε χάσει κάθετη δύναμη. Νομίζω ότι είναι κάτι που μπορούμε να φτιάξουμε. Δεν είναι τόσο γρήγορη όσο οι άλλοι Αλλά πριν από 2 χρόνια ήμασταν 2 ή 3 δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή. Τώρα πρέπει να είμαστε 1 δευτερόλεπτο.

Ξαναλέω ότι η MP4-25 ήταν το καλύτερο αυτοκίνητο που είχε οδηγήσει ο Hamilton. Έτσι τουλάχιστον δήλωνε αρκετές φορές ο Βρετανός. Ο Πρωταθλητής του 2008 λέει ότι η MP4-26 έχει καλύτερη αίσθηση από την MP4-25. Οπότε το μονοθέσιο δεν είναι κακό. Για την MP4-24 του 2009 ο Hamilton είχε δηλώσει ότι ήταν απαίσια στην οδήγηση! Τώρα δεν λέει κάτι τέτοιο, γιατί σίγουρα είναι καλό οδηγικά. Απλά το πρόβλημα είναι η έλλειψη κάθετης δύναμης και όχι η οδηγική συμπεριφορά. Μπορεί η McLaren να βρει επιπλέον κάθετη δύναμη, και αν ναι, πότε;

[Πηγή: GMM | Photo copyright: Sean Gallup/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...