Ο Simon Fuller νέος manager του Lewis Hamilton

Σχετικά άρθρα

Γίνεται να είσαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 και να μην έχεις manager; Όχι βέβαια. Μετά από καιρό ο Lewis Hamilton βρήκε manager. Και μάλιστα όχι έναν τυχαίο manager, αλλά έναν από τους καλύτερους του πλανήτη. Ο οδηγός της McLaren θα έχει για manager τον Simon Fuller, η εταιρεία του οποίου (XIX Entertainment) συνεργάζεται με ονόματα, όπως ο David Beckham, ο Andy Murray, η Jennifer Lopez και με πολλούς άλλους.

Ο “Δισεκατομμυριούχος”, όπως είναι το ψευδώνυμο του Lewis Hamilton, δήλωσε για την συμφωνία με έναν τόσο καλό manager:

Ήταν σημαντικό το γεγονός ότι πήρα αυτή τη απόφαση με την ησυχία μου, δεδομένου ότι έπρεπε να κάνω για την καριέρα μου και για το μέλλον μου. Μίλησε με πολλές ενδιαφερόμενες εταιρείες του τελευταίους μήνες, αλλά ένιωσα ότι ο Simon Fuller, μαζί με την εταιρεία του XIX Entertainment, όχι μόνο ήθελαν να με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος οδηγός, αλλά μοιράζονται και τις ίδιες φιλοδοξίες με μένα μακροπρόθεσμα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί τους.

Ο πατέρας και πρώην manager του Lewis, Anthony Hamilton είπε:

Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για τον Lewis και τον Simon. Ο Lewis σοφά επέλεξε το πρόσωπό του για να τον φροντίζει. Συναντήθηκε με τον Simon πριν από μερικά χρόνια και από τότε ήταν στην κορυφή της λίστας για να με αντικαταστήσει. Είμαι ευτυχής που βλέπω 2 χρόνια μετά τον Lewis να συμφωνεί με εμένα και να παίρνει την απόφασή του.

Δεν γινόταν να μην κάνει δηλώσεις ο Simon Fuller.

Είχα συναντηθεί με τον Lewis και τον πατέρα του αρκετές φορές στο παρελθόν και παρακολουθώ την καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια. Όπως κάθε Βρετανός φίλαθλος, έβλεπα με υπερηφάνεια και θαυμασμό τα επιτεύγματά, και την απίστευτη κατάκτηση του πρωταθλήματος σε τόσο μικρή ηλικία. Δεν είναι μόνο από τους κορυφαίους αθλητές της γενιά του, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με τον Lewis σε μια τόσο συναρπαστική φάση της καριέρας του.

Το αφεντικό και πρόεδρος της McLaren, Martin Whitmarsh, πρόσθεσε:

Ο Lewis είναι μέλος της οικογένειας της McLaren από τότε που ήταν παιδί. Ήρθε σε εμάς από τον πατέρα του, Anthony, ο οποίος έκανε τόσα πολλά τόσα πολλά για την σταδιοδρομία του Lewis από τα καρτ στην Formula 1. Τώρα, ωστόσο, είναι ευχάριστο να βλέπουμε τον Lewis να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, και εμείς εδώ στην Vodafone McLaren Mercedes θα είμαστε μαζί του στο ταξίδι του, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας, δουλεύοντας στενά με τον Simon Fuller και την ΧΙΧ Entertainment.

[Πηγή: McLaren | Photo copyright: REUTERS/Thomas Peter]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα