Δωρεάν service από τη Mercedes-Benz

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε δωρεάν πακέτα Service θέλοντας να κάνει την επίσκεψη στο συνεργείο πιο εύκολη και χωρίς το άγχος της τιμής αφού ο πελάτης θα γνωρίζει πόσο θα του κοστίζει το service ενώ θα έχει και εκπτώσεις στα ανταλλακτικά και στην εργασία. Συγκεκριμένα προσφέρει.

Δωρεάν οπτικό έλεγχο οχήματος

Ο Δωρεάν Οπτικός Έλεγχος προσφέρεται για όλα τα επιβατικά οχήματα, τα smart και τα επαγγελματικά οχήματα έως 3,5 τόνους και έχει σαν σκοπό την εξασφάλιση της καλής και ασφαλούς λειτουργίας του οχήματος. Προσφέρεται επιπλέον έκπτωση 10% σε εργασίες (εργασία και ανταλλακτικά) που ενδέχεται να προκύψουν από τον έλεγχο αυτό.

Προέλεγχο ΚΤΕΟ

O Προέλεγχος ΚΤΕΟ προσφέρεται σε μία ιδιαίτερα ελκυστική τιμή με σκοπό το όχημα να ”περάσει” χωρίς πρόβλημα τον έλεγχο ΚΤΕΟ, ο οποίος ακολουθεί. Το κόστος αυτού του Προελέγχου συμψηφίζεται στο λογαριασμό, στην περίπτωση που προκύψουν επισκευές οι οποίες πρέπει να πραγματοποιηθούν. Συμπληρωματικά, οι επισκευές αυτές προσφέρονται με έκπτωση 10% στα ανταλλακτικά και την εργασία. Αφορά σε όλα τα επιβατικά οχήματα, τα smart και τα επαγγελματικά οχήματα έως 3,5 τόνους.

Πακέτα Service

Περιλαμβάνουν καθορισμένο σύνολο ανταλλακτικών και εργασιών τα οποία προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Mercedes-Benz. Τα διαθέσιμα πακέτα αφορούν προς το παρόν σε συγκεκριμένους τύπους των μοντέλων A-Class, B-Class, C-Class, E-Class.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις εδώ

[Πηγή: Mercedes-Benz]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...