10 και όχι 12 ομάδες θέλει ο Ecclestone

Σχετικά άρθρα

Από το 2010 οι ομάδες της Formula 1 έγιναν 12, και πολλοί ήταν αρνητικοί για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο Bernie Ecclestone θεωρεί πως ο αριθμός είναι μεγάλος, αφού σύμφωνα με τον Βρετανό, η Formula 1 έχει πληγεί από την παρουσία της Virgin και της HRT. Μάλιστα δεν διστάζει να “διώξει” με τα λεγόμενά του 1 ή 2 ομάδες. Όμως, ούτε λόγος περί αποχώρησης της Lotus.

Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε. Θα σταθούν στα πόδια τους, και στη συνέχεια οι χορηγοί θα τους προσεγγίσουν και θα αναπτυχθούν. Οι 12 ομάδες είναι πάρα πολλές. 10 είναι αρκετές.

Άρθρο στην ισπανική El Mundo Deportivo προτείνει να μειωθεί το όριο για τις ομάδες από τις 13 στις 10. Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, ο Ecclestone θεωρεί πως 10 ομάδες είναι καλύτερες για την οικονομία της Formula 1, καθώς υπάρχουν αρκετά καλοί χορηγοί. Σαν να έχει δίκιο ο Βρετανός, αν σκεφτείς πως ούτε το 2011 η HRT θα έχει κάποιον βασικό χορηγό.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...