Αποφάσεις κοινής συνεδρίασης Ο.Μ.Α.Ε. – ΕΘ.Ε.Π.Α.

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη Τρίτη 29 Μαρτίου οι διοικήσεις της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος στην οποία εκπροσωπούνται οι διοργανώτριες Λέσχες καθώς και της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων όπου εκπροσωπούνται ο Σ.Ο.Α.Α. και ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε., συνεδρίασαν από κοινού με αντικείμενο το μέλλον του 47ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Από την κοινή συνεδρίαση προέκυψαν τα εξής:

  • Το ματαιωθέν Ράλλυ ΕΛΠΑ που προσμετρούσε ως δύο διαφορετικοί αγώνες στο πρωτάθλημα, θα αντικατασταθεί από δύο αγώνες του Κυπέλλου Ασφάλτου εκτός των Ράλλυ Κένταυρος και Ράλλυ ΔΕΘ, τα οποία ήδη προσμετρούν στο πρωτάθλημα από την προκήρυξη αυτού.
  • Μειώνεται το μήκος των ειδικών διαδρομών των αγώνων του 47ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ από 90-100 χλμ., σε 60-70 χλμ.
  • Το παράβολο των αγώνων του πρωταθλήματος μειώνεται στην τιμή του αντίστοιχου των αγώνων που προσμετρούν στο Κύπελλο Ασφάλτου.

Στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΘ.Ε.Π.Α. θα αποφασιστεί ποιοι από τους αγώνες του Κυπέλλου Ασφάλτου (Φίλιππος, Αχαιός, Κρήτης και Παλάδιο) θα είναι αυτοί που θα αναβαθμιστούν και θα προσμετρήσουν στο πρωτάθλημα του 2011, καθώς επίσης θα αποφασιστεί και η ημερομηνία διεξαγωγής του Ολυμπιακού Ράλλυ το οποίο είχε αναβληθεί από τις 12-13 Μαρτίου.

[Πηγή: ΕΠΑ/ΕΘΕΑ]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι νέες τιμές των διοδίων στην Εγνατία

Αύξηση κατά μέσο όρο 30-35% προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση, που δημοσιεύτηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) και που υπογράφουν οι υπουργοί Υποδομών...

Άμεση ενημέρωση της ΑΑΔΕ από τις εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών και τα διυλιστήρια για παραβάσεις πρατηρίων

Στην εξειδίκευση των μέτρων που υποχρεούνται να λαμβάνουν οι ίδιες οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών προϊόντων και τα διυλιστήρια, σε σχέση με τα πρατήρια καυσίμων,...

To νέο Suzuki Swift ήρθε στην Ελλάδα [Τιμές]

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού μοντέλου βρίσκεται στη χώρα μας και είναι ήδη διαθέσιμο, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει σήμερα τις τιμές του...
Autoblog.gr