H Jaguar και η Land Rover σχεδιάζουν να μεγαλώσουν την γκάμα τους, Leaked Photo Jaguar XF

Σχετικά άρθρα

Η Jaguar και η Land Rover βρίσκονται στην μέση μιας σημαντικής επέκτασης της γκάμας τους, σύμφωνα με τον Phil Popham, διευθυντή πωλήσεων της εταιρίας. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι μέσα σε 5 χρόνια οι δύο εταιρίες “θα παρουσιαστούν 40 νέα σημαντικά προϊόντα.

Σε ότι αφορά την Jaguar η εταιρία θα παρουσιάσει τετρακίνητες εκδόσεις των XF και XJ καθώς και τους αντικαταστάτες των XF Estate και X-type. Επίσης είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί το XFR-S, το νέο entry level μοντέλο της XS αλλά και το XE ένα νέο entry-level roadster.

Η Land Rover από την άλλη θα μας δώσει ένα νέο crossover το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το Freelander2 και θα κοστίζει λιγότερο από £25.000 (€28.500). Επίσης οι Βρετανοί ετοιμάζουν και το ανανεωμένο Range Rover το οποίο θα παρουσιαστεί κάπου ανάμεσα στο 2012 και στο 2013

Τέλος το ανανεωμένο Jaguar XF θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης και η πρώτη του φωτογραφία διέρρευσε στο internet. Διαθέτει νέο προφυλακτήρα μπροστά εμπνευσμένο από την XJ, νέα φωτιστικά σώματα και νέα γρίλια.

Μηχανικά η Jaguar θα είναι διαθέσιμο και με τον νέο 2.2-λίτρων τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 190 ίππων με 450 Nm ροπής. Συνδυάζεται με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF επιτρέποντας να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 8.5 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 225 χλμ/ώρα. Χάρη στο σύστημα start/stop έχει μέση κατανάλωση 8.7 λίτρων/100 χλμ και εκπέμπει 149 γρ/χλμ.

[Πηγή: Whatcar, Autocar, Joke For Blog]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...