Range Rover Hybrid το 2013

Σχετικά άρθρα

Η Land Rover φαίνεται ότι ετοιμάζει πυρετωδώς τα υβριδικά της SUV. Αυτό εξάλλου φάνηκε και από το το Range e plug-in hybrid, που παρουσιάστηκε στη Γενεύη τον περασμένο Μήνα. Μιλώντας στο Inside Line, ο Γενικός διευθυντής της Land Rover, John Edwards, αποκάλυψε ότι η εταιρία του ακολουθεί μια “υβριδικά στρατηγική” για τα μεγάλα μοντέλα της.

Αρχικά το Range Rover Hybrid θα παρουσιαστεί το 2013 ενώ έναν χρόνο αργότερα θα είναι έτοιμο και ένα plug-in υβριδικό μοντέλο το οποίο θα φορά μπαταρίες λιθίου και έναν μικρό κινητήρα που θα λειτουργεί ως φορτιστής. Δυστυχώς τα υβριδικά συστήματα δεν θα διαθέτουν τον πετρελαιοκινητήρα του Range e plug-in hybrid αλλά την θέση του θα πάρει κάποιος κινητήρας βενζίνης.

Σε ότι αφορά την υβριδική έκδοση του Evoque ο Edwards ανέφερε ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει στα πλάνα της εταιρίας ένα τέτοιο μοντέλο.

[Πηγή: Inside Line]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BYD κατασκεύασε το 7.000.000στό όχημα με μπαταρία

Η BYD ανακοίνωσε ότι παρήγαγε το 7.000.000στό αυτοκίνητο νέας ενέργειας (new energy vehicle, NEV) από το 2008, κάτι που την καθιστά την πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία...

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...
Autoblog.gr