Η Red Bull παραδέχεται ότι η McLaren την έχει πλησιάσει

Σχετικά άρθρα

Μπορεί η RB7 να είναι ακόμα το ταχύτερο μονοθέσιο, αλλά η Red Bull, δια στόματος Adrian Newey, παραδέχεται πως η McLaren είναι πιο κοντά της. Στις κατατακτήριες της Μαλαισίας η διαφορά των Hamilton και Button από τους Vettel και Webber, αντίστοιχα, ήταν πολύ μικρότερη σε σχέση με το Albert Park.

Ο τεχνικός διευθυντής της αυστριακής ομάδας δήλωσε:

Νομίζω ότι είναι το συνηθισμένο πράγμα στην Formula 1. Τα πράγματα αλλάζουν και εξελίσσονται πολύ γρήγορα.

H McLaren ήταν προφανώς πολύ πιο κοντά στις κατατακτήριες εδώ απ’ ότι στη Μελβούρνη. Πόσο από αυτό οφείλεται στην φύση της πίστας και πόσο έχουν βελτιώσει το αυτοκίνητό τους, δεν το ξέρω, διότι δεν ξέρω πολλά για το αυτοκίνητό τους.

Ο Βρετανός πιστεύει ότι τα ελαστικά μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο, λέγοντας ότι πριν από χρόνια οι μάχες μεταξύ της McLaren και της Ferrari, πολλές φορές κρινόταν στα διαφορετικά χαρακτηριστικά της κάθε πίστας.

Είναι εφικτό, το έχουμε δει προηγουμένως. Αν πάτε πίσω όταν η McLaren και η Ferrari μάχονταν για το πρωτάθλημα, μπορείτε να δείτε ότι χρησιμοποιούσαν τα ελαστικά με διαφορετικό τρόπο και ότι ένας αγώνας ήταν στα χέρια μιας ομάδας και άλλος αγώνας στα χέρια της άλλης.

[Πηγή: thef1times | Photo copyright: Red Bull Racing/Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα