Τελικά μια τίγρης πήδηξε έξω από ένα Land Rover, όχι στο Dubai αλλά κάπου στη Ρωσία. Πρόκειται για μια τίγρη της Σιβηρίας η οποία αφέθηκε ελεύθερη από οικολόγους. Η τίγρης είχε πιαστεί σε παγίδα που είχανε στήσει κυνηγοί για να πιάσουν ελάφια. Παρότι το κυνήγι τους απαγορεύεται πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να τις πιάσουν αφού το δέρμα τους κοστίζει αρκετά χρήματα.

Στους ζωολογικούς κήπους του κόσμου βρίσκονται υπό αιχμαλωσία 300 τέτοιες τίγρης. Μόλις 400-500 τέτοιες τίγρης υπάρχουν στη Ρωσία αυτή τη στιγμή, ενώ μερικές από αυτές τις σπάνιες τίγρεις βρίσκονται στα βουνά της Κίνας και της Βόρειας Κορέας. Πραγματικά η λαχτάρα του ζώου να φύγει από το Land Rover και να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον είναι κάτι που αποτυπώνεται έκδηλα στη φωτογραφία.

[Photo Copyright: Amur Leopard-Tiger Association]

 • gazokiller

  καταπληκτικό ζώο…

 • ποσο τρομαγμενο ειναι!!!! 
  το χειρότερο πλάσμα στον πλανήτη ειναι ο Άνθρωπος! ΤΕΛΟΣ!
  με αυτα που κανουμε σε βαρος την φυσης και τον αλλων ζωντανων οργανισμος χωρις να βλεπουμε μακροπροθεσμα ειναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ! απλα πολλαπλασιαζομαστε ρουφαμε τους φυσικους πορους και καταστρεφουμε τις περιοχες που κατοικουμε, και μετα απλα παμε αλλου!

  ΤΕΛΟΣ ομως η γη δεν εχει αλλο να δωσει και ολα τα πλασματα ειναι κρικοι σε μια απιστευτα ευαισθητη αλυσιδα κι εμεις νομιζουμε οτι ειμαστε ο ποδιλατης και κανουμε οτι γουσταρουμε!

  ενω ειμαστε μεσα στην αλυσιδα αυτη!