Ο Sebastian Vettel έφτασε τις 20 pole positions της καριέρας του. Ο Πρωταθλητής θα έχει σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς οι κατατακτήριες παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο από κάθε άλλη πίστα του πρωταθλήματος. Μοναδικός στόχος του Γερμανού είναι η νίκη, αλλά τονίζει ότι οι 78 γύροι είναι πολλοί και πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Υπάρχει πολύς δρόμος γύρω από την πίστα. Οι κατατακτήριες είναι δύσκολες, υπάρχουν 3 τμήματα που πρέπει να δώσεις το 100% σε καθένα από αυτά. Οι γύροι μου στο Q1 και το Q2 δεν ήταν τέλειοι, αλλά στο Q3 ήταν καλοί, έτσι είμαι χαρούμενος γι’ αυτό.

Το σημαντικότερο είναι ότι ο Sergio είναι καλά και ότι έχει τις αισθήσεις του. Καθόμασταν και περιμέναμε να βγούμε έξω, αλλά βλέπαμε τις εικόνες στην οθόνη και τον σκεφτόμαστε και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι έτοιμος πολύ σύντομα. Δεν ήταν εύκολο να καθόμαστε και να περιμένουμε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και πολλοί δεν βελτίωσαν το χρόνο τους μετά.

Είναι ένας μεγάλος αγώνα εδώ αύριο και πολλά μπορούν να συμβούν. Το έχουμε δει φέτος, με πολλά pit stops να αλλάζουν τα πράγματα. Η pole position είναι πολύ σημαντική εδώ, έτσι μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο για τον αυριανό αγώνα. Πρέπει να πιέσουμε σκληρά και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo copyright: Red Bull Racing/Vladimir Rys/Getty Images]