BMW X6 xDrive40d by Lumma Design

Σχετικά άρθρα

Η  Lumma Design έδωσε στη δημοσιότητα το νέο βελτιωτικό κιτ που ετοίμασε για την BMW X6 xDrive40d. Ο twin-turbodiesel εξακύλινδρος 3.0-λίτρων κινητήρας αποδίδει πλέον 340 άλογα και 670 Nm ροπής, χάρη στη νέα εξάτμιση και στην αναβαθμισμένη ECU.

Τοποθέτησε επίσης χαμηλότερες αναρτήσεις κατά 40 mm και πατά πάνω σε ζάντες 22″ με ελαστικά διαστάσεων 295/30 μπροστά και 335/25 πίσω. Στιλιστικά φορά αρκετά carbon διακοσμητικά και ένα νέο bodykit που αποτελείται από νέο μπροστά προφυλακτήρα με LED φώτα ημέρας, μαύρη γρίλια, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνά spoiler με εισαγωγές αέρα και νέο πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη καθώς και 4πλές απολήξεις των εξατμίσεων.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι δίχρωμες δερμάτινες/Alcantara επενδύσεις, τα carbon και αλουμινένια διακοσμητικά, τα αλουμινένια πετάλς, τα bucket πίσω καθίσματα και ο νέος πίνακας οργάνων.

[Πηγή: Lumma Design]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...