Σίγουρα, η επαναφορά των ακραίων χαρτογραφήσεων θα αύξηση την ταχύτητα της McLaren, καθώς μάλλον η βρετανική ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα. Η ημέρα για τον Lewis Hamilton ήταν καλή, πήραν αρκετά δεδομένα, τα οποία και πρέπει να αναλύσουν για να βελτιώσουν το set-up της MP4-26 και συνεπώς την ταχύτητά της. Ο Βρετανός για τη σημερινή μέρα δηλώνει ότι:

Ήταν μια παραγωγική μέρα. Εκτελέσαμε το πρόγραμμά μας σωστά, και ο ρυθμός μου στις μεγάλες αποστάσεις είναι καλύτερος απ’ ό,τι ήταν στο Silverstone, πράγμα που είναι καλό.

Έχουμε κάποιες αναβαθμίσεις για το μονοθέσιο και φαίνεται να λειτουργούν καλά, πράγμα που, επίσης, είναι θετικό. Αλλά είναι μόνο η Παρασκευή, οπότε είναι πολύ νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα, και, εκτός αυτού, δεν γνωρίζουμε τι πρόγραμμα ακολούθησαν οι άλλες ομάδες.

Τα Ferrari δείχνουν να είναι πολύ γρήγορες, και οι Red Bull δείχνουν γρήγορες, επίσης, αλλά όλα μπορούν να συμβούν στον αγώνα και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά απόψε και αύριο για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητές μας.


[Πηγή: McLaren | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

  • mika

    Allou diabasa pws kai oi 2 pilotoi den einai katholou eyxaristhmenoi pou htan panw apo 1 sec makrya apo th koryfh…Oute koubenta gia pole position,isws ston agwna me plhres fortio na einai kalytera..
    Den kserw an analwsan tis dokimes shmera sto na testaroun nea pragmata, pantws theloume pollh douleia akoma..Para pollh douleia akoma..
    :-(