Ο Mr Bean συνεχίζει τις “γκάφες” του με την McLaren

Σχετικά άρθρα

Όπως όλοι ξέρουμε, και προσφάτως είδαμε στο 4ο επεισόδιο του Top Gear, ο Rowan Atkinson a.k.a Mr Bean είναι μεγάλος θαυμαστής των γρήγορων αυτοκινήτων και έχει στην κατοχή του μια McLaren F1 που την αγόρασε το 1997 ως δώρο του εαυτού του για την επιτυχία του στη πρώτη ταινία. Όπως ανέφερε στο Top Gear, την λατρεύει την McLaren και στα 14 χρόνια συμβίωσης του έχει “γράψει” περίπου 60.000 km.

Όμως χθες το απόγευμα, κατά τις 19:30, είχε ένα σοβαρό ατύχημα καθώς οδηγούσε στον A605 κοντά στη πόλη Haddon, στο Cambridgeshire. Η σύγκρουση ήταν αρκετά σφοδρή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες αλλά τα τραύματα του ήταν επιφανειακά και κυρίως γρατσουνιές στον ώμο του και αναμένετε να πάρει εξιτήριο σήμερα αργότερα το απόγευμα.

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με πρώτες μαρτυρίες έχει σοβαρές υλικές ζημιές και έπιασε κ φωτιά αλλά δεν επεκτάθηκε. Ο Atkinson έχασε τον έλεγχο της McLaren λόγω ολισθηρότητας του δρόμου και μετά από αρκετές σβούρες χτύπησε με την δεξιά πλευρά δέντρα, τα οποία και ξερίζωσε. Ευτυχώς κανένα άλλο όχημα δεν ενεπλάκη στο ατύχημα, αλλά η F1 πιθανόν να σταλεί στο εργοστάσιο της McLaren στο Woking για επισκευή.

Πιθανόν να θυμάσαι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπάει την F1 του. Το 1999 είχε χτυπήσει το μπροστινό μέρος. Να σου θυμίσω ότι η McLaren είναι αρκετά συλλεκτικό αυτοκίνητο και η σημερινή του αξία υπολογίζετε στα 4εκ. €.

Το μόνο που έχω να πω είναι κρίμα το αμάξι. Καλύτερα να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλά… Να μας κάνει να γελάμε παρά να οδηγάει.

[Πηγή: Guardian]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...