Είναι ο πιο επιθετικός οδηγός της Formula 1. Είναι αυτός που παίρνει τα περισσότερα ρίσκα. Ωστόσο, αυτό του έχει στοιχίσει βαθμούς, αλλά του έχει δώσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2008. Ο Lewis Hamilton παραδέχεται ότι παίρνει πολλά ρίσκα όταν είναι μέσα σε ένα μονοθέσιο, αλλά τονίζει ότι είναι κάτι που έκανε από πολύ μικρός.

Είναι γεγονός, ρισκάρω πολύ. Πάντα το έκανα. Σαν παιδί στο ποδήλατο, στα καρτ και τώρα στη Formula 1. Έχω την τάση να είμαι ακραίος. Το πρώτο μου καρτ δεν ήταν από δεύτερο χέρι, ήταν από 5ο χέρι. Εντελώς χαλασμένο. Ο πατέρας μου το επισκεύασε και το έβαψε με φθηνά χρώματα. Στον αγώνα, νικούσα τα άλλα παιδιά, ακόμα και αν αυτά είχαν ολοκαίνουρια καρτ. Το έχω μάθει από παιδί, για να πετύχεις το μέγιστο, πρέπει πάντα να πιέζεις στο όριο.

Βελτιώνομαι σε κάθε αγώνα. Πρέπει να μάθω να μετατρέπω την απογοήτευσή μου σε ενέργεια. Έγινα μία φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής και είμαι πεινασμένος για περισσότερους τίτλους. Ίσως είμαι πιο πεινασμένος από οποιονδήποτε άλλο οδηγό της Formula 1.

Ο Βρετανός βρίσκεται 88 βαθμούς πίσω από τον Sebastian Vettel στη βαθμολογία, αλλά τονίζει πως είναι ο πιο αποφασισμένος αντίπαλος του Γερμανού.

Ο Sebastian δεν έχει πιο αποφασισμένο αντίπαλο από εμένα εκεί έξω!

Τέλος, ο “Billion Dollar Man” αρνήθηκε ότι η McLaren αντιγράφει τη Red Bull.

Λένε ότι εμείς και η Ferrari αντιγράφουμε τη Red Bull, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Πραγματικά, δεν έχουμε αλλάξει τόσο πολύ το μονοθέσιο. Μερικές φορές είναι κάποια μικρά πράγματα που φέρνουν 7 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αλλά μερικές φορές αυτό είναι σημαντικό σε ένα άθλημα που το ένα δέκατο του δευτερολέπτου είναι μεγάλη διαφορά.


[Πηγή: Bild | Photo Copyright: HOCH ZWEI]