Vettel: Δεν ανησυχώ, υπάρχει η διαφορά

Σχετικά άρθρα

Ο οδηγός που έχει τον πιο ήσυχο ύπνο είναι ο Sebastian Vettel. Ο Γερμανός κοιμάται πάνω σε ένα… μαξιλάρι 85 βαθμών, αλλά ουσιαστικά είναι λίγο πιο παχουλό, καθώς ο πραγματικός του αντίπαλος δεν είναι ο Mark Webber. Οι Lewis Hamilton και Fernando Alonso δείχνουν πιο απειλητικοί, αλλά και πάλι, ο Seb δηλώνει πως η βελτίωση των McLaren και Ferrari ήταν αναμενόμενη και δεν τον τρομάζει, διότι η βαθμολογική του διαφορά είναι τεράστια.

Δεν μπορεί να νομίζεις ότι έχεις ένα μονοθέσιο με το οποίο θα είσαι πολύ μακριά από τους άλλους για όλη τη σεζόν. Δεν έχω κερδίσει στους τελευταίους αγώνες, αλλά πάντα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και μαζεύουμε βαθμούς. Θα είμαστε καλά, αρκεί να συνεχίσουμε έτσι. Υπάρχουν ακόμα 8 αγώνες και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα παλεύουμε κάθε φορά. Δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε φορά και σίγουρα δεν είναι τόσο τραγικό να μην κερδίζεις δύο ή τρεις συνεχόμενους αγώνες.

Ο Πρωταθλητής μιλά και για το Spa, για το οποίο λέει:

Η πίστα του Spa είναι κάτι που ονειρεύεται ο οδηγός. Απίστευτα γρήγορες στροφές και αργά κομμάτια, και μπορεί να είναι γεμάτο εκπλήξεις, λόγω του καιρού. Μπορεί να βρέχει ένα λεπτό και μετά να βγει ο ήλιος. Η πίστα ακολουθεί τους λόφους των Αρδεννών, και είναι σίγουρα μια από τις αγαπημένες μου. Οι Eau Rouge και Blanchimont είναι τρομερές. Σε στεγνές συνθήκες, μπορείς να περάσεις απ’ αυτές χωρίς πρόβλημα, αλλά στο βρεγμένο, είναι μια άλλη ιστορία. Το αγαπημένο μου μέρος της διαδρομής είναι η διπλή αριστερή Pouhon. Βάζεις την 6η στο μονοθέσιο, παίρνεις το πόδι σου από το γκάζι για μια στιγμή και μετά είσαι στα 280 Km/h μέσα στη στροφή. Το τελευταίο chicane είναι δύσκολο, διότι το αυτοκίνητο θέλει να σε βγάλει εκτός θέσης. Χρειάζεσαι όλη σου τη συγκέντρωση για να το κρατήσεις στην πίστα.

Ήταν εξαιρετικό που είχαμε ένα διάλειμμα για να χαλαρώσουμε και να κάνουμε θαλάσσια σπορ, αλλά δεν μπορώ να περιμένω για να ξαναμπώ στο μονοθέσιο.


[Πηγή: Bild, Red Bull Racing | Photo Copyright: Red Bull Racing/Vladimir Rys/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...