1000 άρθρα, 1000 ευχαριστώ…

Σχετικά άρθρα

Αν και στις σχολικές αίθουσες δεν ήμουν ιδιαίτερα δυνατός στην έκθεση, θα κάνω μια προσπάθεια, ελπίζοντας να φανούν κάποια σημάδια βελτίωσης. Προφανώς, από τον τίτλο έχεις καταλάβει το νόημα του συγκεκριμένου άρθρου. Ναι, είναι γεγονός, το αμέσως προηγούμενο μου άρθρο ήταν το 1000ο μου στο AutoBlog.gr. Όταν ήμουν πολύ μικρός, έβλεπα μονοθέσια να στρίβουν, να φρενάρουν, να προσπερνούν, χωρίς να ξέρω απολύτως τίποτα, διότι κανένας στο οικογενειακό μου περιβάλλον δε γνώριζε το αντικείμενο, για να μου μάθει πέντε πράγματα. Παρ’ όλο που η φαντασία μου είναι αρκετά καλή, ποτέ δε μου πέρασε από το μυαλό ότι θα γινόμουν Chief Formula 1 Editor στο καλύτερο ελληνικό site αυτοκινήτου.

Έλα, όμως, που έγινα, χάρη στους Autoblogger και @ngel. Δύο θαυμάσια παιδιά, τα οποία στις 27 Ιουλίου του 2010 εκπλήρωσαν ένα από τα όνειρά μου. Ακόμα και τότε, όμως, δε σκέφτηκα ότι θα έφτανα στο σημείο να έχω γράψει 1000 άρθρα (1001 μαζί με αυτό) και πάνω από 281.000 λέξεις. Πίστευα ότι για να γίνει κάποιος συντάκτης σε κάποιο μεγάλο και γνωστό site, έπρεπε να είναι δημοσιογράφος. Μάλλον, αλλά αυτό σίγουρα δεν ισχύει όταν έχεις για “αφεντικά” τους δημιουργούς του AutoBlog. Διότι τα σχόλιά τους, τα άρθρα τους και ειδικότερα η δημιουργία του AutoBlog, μαρτυρούν την αγάπη τους, την εκτίμηση και το σεβασμό προς τους αναγνώστες, αλλά και τους συντάκτες τους. Η λατρεία και το πάθος τους για την αυτοκίνηση έχουν κάνει το AutoBlog γνωστό στο εξωτερικό. Με το που πατάω “publish” για ένα άρθρο, ψιθυρίζω και ένα “ευχαριστώ” που με έβαλαν μόνοι τους στη συντακτική ομάδα.

Πριν συνεχίσω, να πω ότι αυτή τη στιγμή, δεν πληκτρολογούν τα δάχτυλα, αλλά η καρδιά μου. Κι αν δε με πιστεύεις ή σκέφτεσαι οτιδήποτε άλλο, θα σε παρακαλούσα να “βγεις” από το άρθρο, γιατί, προφανώς, δεν μπορείς να καταλάβεις τη σημασία των γραμμών αυτών.

Φυσικά, τα 1000 ευχαριστώ δεν έχουν αποδέκτες μόνο τα δύο αυτά ευφυέστατα παιδιά. Πηγαίνουν και σε όλους εσάς τους αναγνώστες, που τα έχετε διαβάσει και γενικά που διαβάζετε τα άρθρα του AutoBlog. Είστε ένας ακόμα λόγος που είμαι και είμαστε υπερήφανοι, διότι είστε οι καλύτεροι και ποιοτικότεροι αναγνώστες, με αξιοζήλευτα υψηλό επίπεδο, πράγμα σπάνιο για την υπάρχουσα Διαδικτυακή νοοτροπία. Άλλωστε, είναι και το σλόγκαν μας. “Το AutoBlog είναι οι αναγνώστες του“! Ξέρω ότι δε με συμπαθείτε όλοι. Ευτυχώς! Γιατί διαφορετικά, κάτι δε θα έκανα σωστά. Παρ’ όλ’ αυτά, εκτιμώ το ότι διαβάζουν τα άρθρα μου κι αυτοί που δε μου έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια, και τους ευχαριστώ! Ελπίζω, βέβαια, να είμαι αρεστός στους περισσότερους!

Μέσα απ’ αυτά τα 1000 άρθρα έχω κάνει αρκετά. Κατ’ αρχάς, έχω βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό τις γνώσεις μου πάνω στη Formula 1. Δεν ξέρω αν το έχω γράψει ποτέ, αλλά είναι το δεύτερο μεγαλύτερο πάθος μου. Τι, ποιό είναι το πρώτο; Έλα τώρα που δεν ξέρεις. Μα φυσικά το πιο ελκυστικό πράγμα στη φύση, η γυναίκα! Επίσης, έχω βελτιώσει τον τρόπο σκέψης και γραφής μου, έχω κάνει πολλούς και καλούς φίλους, έχω ανταλλάξει ενδιαφέρουσες απόψεις με σχολιαστές υψηλού επιπέδου κι έχω δει την ανθρώπινη πλευρά δύο ατόμων που δε με γνώριζαν καθόλου, αλλά παρόλα αυτά μου έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη. Κοίτα να δεις που πήγα πάλι σ’ αυτούς! Εντάξει, είναι λογικό, καθώς χωρίς αυτούς, δε θα χωρούσα στο σπίτι μου, από τις “φούσκες” των ονείρων!

Μετά από τα 1000 άρθρα, τι; Λες να έφτασα μέχρι εδώ και να θέλω να τα παρατήσω; Όχι, βέβαια! Εννοείται πως θα συνεχίσω. Ευτυχώς, η λατρεία μου για το AutoBlog, εσάς και τη Formula 1 όχι μόνο είναι ακόρεστη, αλλά γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα, άρθρο με το άρθρο, γραμμή με τη γραμμή, λέξη με τη λέξη. Γι’ αυτό, λοιπόν, ο επόμενος μου στόχος είναι τα 5000 άρθρα, ελπίζοντας ότι θα καταφέρω να φτάσω σε τέτοια νούμερα.

Θέλω να κλείσω αυτό το… επετειακό άρθρο όπως ξεκίνησα στον τίτλο. Λέγοντας στον Autoblogger, στον @ngel και σ’ εσάς, 1000 προσωπικά, τεράστια και ολόψυχα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

[Πηγή: PascaL 309 Hawk’s Heart]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2024!

Το 2023 αποτελεί παρελθόν. Διανύουμε πλέον τις πρώτες ώρες του 2023. Νέος χρόνος, νέοι στόχοι, νέες φιλοδοξίες. Όλοι εμείς εδώ στο Autoblog.gr, σου ευχόμαστε...

Autoblog.gr V.8

Αυτή είναι η νέα έκδοση του Autoblog.gr! Έχουν περάσει πάνω από 6 χρόνια από τον προηγούμενο σημαντικό επανασχεδιασμό του site και η νέα έκδοση...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2023!

Το 2022 αποτελεί παρελθόν. Διανύουμε πλέον τις πρώτες ώρες του 2023. Νέος χρόνος, νέοι στόχοι, νέες φιλοδοξίες. Όλοι εμείς εδώ στο Autoblog.gr, σου ευχόμαστε...

Ευχές για Καλά Χριστούγεννα από το Autoblog.gr

Όλοι εμείς στο Autoblog.gr σου στέλνουμε τις θερμότερες ευχές για υγεία και ευτυχία, σε εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτά τα Χριστούγεννα ας...
Autoblog.gr