Barrichello: Τιμωρούν τον Hamilton και για την τηλεθέαση! Δε θα συζητήσουμε γι’ αυτόν

Σχετικά άρθρα

Υπήρχαν φήμες που έλεγαν ότι στο Ιαπωνικό Grand Prix, θα γίνει συζήτηση γύρω από τον Lewis Hamilton και την οδήγησή του εντός πίστας. Ωστόσο, ο Rubens Barrichello, πρόεδρος της ένωσης οδηγών, δηλώνει ότι δε θα γίνει συνάντηση με στόχο την συμπεριφορά του Βρετανού. Ο Βραζιλιάνος τονίζει ότι συζητούν διάφορα θέματα κατά τη διάρκεια των συζητήσεων.

Δε νομίζω ότι θα συμβεί. Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων, μιλάμε για τα πάντα, και στη συνέχεια, μιλάμε λίγο γενικότερα. Για παράδειγμα, πολλά ειπώθηκαν για τον Schumacher και αυτά που έκανε στον Lewis, στη Monza, ότι ήταν άδικα, αλλά κανείς δεν είπε τίποτα στην πραγματικότητα. Υπάρχει πολλή συζήτηση και λίγη δράση, έτσι δε νομίζω ότι θα υπάρξει κάτι που θα αφορά τον Lewis.

Κάποιοι οδηγοί του grid δηλώνουν οπαδοί του Hamilton. Πρόσφατα το έκανε ο Vitaly Petrov, ενώ ο Barrichello το έκανε παλαιότερα. Τώρα, ο 39χρονος υποστηρίζει πως τιμωρούν τον Πρωταθλητή του 2008 και για την αύξηση της τηλεθέασης!

Η Formula 1 έχει περισσότερα προσπεράσματα σήμερα, αλλά στην πραγματικότητα, το DRS κάνει μερικά μονοθέσια ταχύτερα στις κατατακτήριες, μα όχι στον αγώνα. Αυτό καθορίζει το grid, και τα πηγαίνει καλά εκεί και στον αγώνα. Αλλά ο Hamilton την έχει πατήσει εκεί μερικές φορές, αλλά έχει κάνει περισσότερες προσπεράσεις από πολλούς άλλους.

Δε λέω ότι όλα είναι εντάξει, αλλά όσο μ’ ενδιαφέρει, θα ήταν πολύ άδικο να σταθείς μόνο εκεί. Για παράδειγμα, αν η κάμερα εστίαζε στον 13ο και 14ο, θα μένατε κατάπληκτοι με αυτό που γίνεται εκεί. Μερικές φορές πρέπει να ενημερώσουμε και να πούμε στον Charlie Whiting: “Προσπάθησα να τον προσπεράσω, αλλά μ’ έκλεισε”, αλλά δεν το βλέπεις. Είναι απλά επειδή είναι στην τηλεόραση, και είμαι ένας τύπος που μπορεί να πάει στην κορυφή και να κερδίσει τον αγώνα.

[Πηγή: Press Association | Photo Copyright: AP Photo/Eugene Hoshiko]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...