Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο Honda Civic Type R

Σχετικά άρθρα

Στη Φρανκφούρτη η Honda παρουσίασε το νέο Civic και μετά από μερικές ημέρες, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι Ιάπωνες θα ετοιμάσουν και την Type R έκδοση. Το Auto Express αναφέρει ότι το νέο Civic Τype R, θα φορά έναν 2.0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης κοντά στα 210 άλογα. Θα συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει περίπου σε 6.5 δευτ. με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 241 χλμ/ώρα.

Η Honda έχει κάνει το νέο Civic μακρύτερο και φαρδύτερο και έτσι σε συνδυασμό με τις νέες σκληρότερες αναρτήσεις, θα αποκτήσει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά. Στιλιστικά θα φορέσει επιθετικό bodykit με νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, πλαϊνά spoiler, νέο πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη ενώ θα υπάρχει και μια αεροτομή.

Το αυτοκίνητο, αν όλα πάνε σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, θα παρουσιαστεί το 2013 και θα έχει αρχική τιμή στην Αγγλία γύρω στις £23.000 (€26.800)

[Πηγή: Auto Express]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...