Rosberg και Ferrari διαψεύδουν φήμες για μεταξύ τους διαπραγματεύσεις

Σχετικά άρθρα

Τις τελευταίες μέρες, οι φήμες αποφάσισαν ν’ ασχοληθούν με τον Nico Rosberg και την πιθανή μετακόμισή του στο Maranello. Σ’ αυτό, φυσικά, “βοηθάει” και ο Felipe Massa, ο οποίος μπορεί να έχει συμβόλαιο με τη Scuderia μέχρι το τέλος του 2012, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Βραζιλιάνος δε θα το ολοκληρώσει. Έτσι, η συζήτηση για μια πιθανή συνεργασία της ομάδας του Maranello με τον Γερμανό γίνεται όλο και πιο έντονη.

Όπως είναι λογικό, ο 26χρονος διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επίσκεψη του στο Maranello, με σκοπό να μιλήσει με τ’ αφεντικά της ιταλικής ομάδας για μελλοντική συνεργασία.

Όλα αυτά είναι βλακείες. Δεν πήγα στο Maranello. Το όνειρό μου είναι να κερδίσω με τα Ασημί Βέλη.

Διάψευση υπάρχει και από την πλευρά της Ferrari. Ο Stefano Domenicali, Αγωνιστικός Διευθυντής της ομάδας, δήλωσε για το θέμα:

Είμαι σίγουρος ότι ο Felipe θα συνεχίσει να παλεύει και για την επόμενη χρονιά, και ξέρει ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καθοριστική, αλλά πιστεύω ότι θα είναι σε θέση να δείξει την αξία του.

Από την άλλη, ο Luca di Montezemolo, Πρόεδρος της Ferrari, επισημαίνει ότι το οδηγικό δίδυμο θα μείνω ως έχει και για την επόμενη χρονιά.

Δε θα υπάρξει καμία αλλαγή στους οδηγούς μας για το επόμενο έτος.


[Πηγή: GMM, DAPD]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...