Ο οίκος Pininfarina ξεκίνησε τις παραδώσεις των πρώτων 250 από τα 4.000 Bluecar, στην Γαλλική εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Autolib αυτή την εβδομάδα και ήδη συνέβη το πρώτο ατύχημα. Βασικός λόγος της αγοράς ήταν να μειωθεί η ατμοσφαιρική ρύπανση αλλά και ο θόρυβος στο κέντρο του Παρισιού, αλλά όπως φάνηκε ο κόσμος ακόμη δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με το Carbuzz μια γυναίκα παρεσύρθη από ένα από τα αυτοκίνητα αυτά, επειδή όπως δήλωσε δεν το άκουσε να έρχεται. Ευτυχώς την γλίτωσε μόνο με μερικές μελανιές. Για την ιστορία να πω ότι οι Γάλλοι πληρώνουν από 4 έως 9 ευρώ την ώρα για να το χρησιμοποιούν στο κέντρο του Παρισιού.

Οι εταιρίες πάντως ήδη έχουνε εντοπίσει το πρόβλημα αυτό και ετοιμάζουν να εξοπλίσουν τα ηλεκτρικά τους μοντέλα με ένα εξωτερικό ηχείο το οποίο θα κάνει έναν θόρυβο έτσι ώστε να γίνεται αντιληπτό από τους πεζούς.

[Πηγή: CarBuzz]

  • μα8ε μωρη κυρατσωωω να ελεγχεισ τον δρομο πρωτα!!!!!!!!!!! τοσο απλο!!! δεξια-αριστερα και περνασ!!!!!!!! με το αυτι εσυ ελγχεισ??????????
    δηλαδη αν περνουσε ποδηλατησ και την πατουσε τι θα γινοταν???? τιποτα!!!!!!!!! ρατσισμοσ για το αυτοκινητο!!!!!!!! γαμω τουσ οικολογουσ μου!!!!!!!!

  • Constantine

    Καλα ρε βόδια και ο οδηγος , βόδι και ο πεζός !! Κόρνα δεν εχει το αμαξι ??? Στο εξωτερικό περηφανεύονται πως οι πεζοί παίρνανε απο όπου γουστάρουν και σταματάει το αμαξι , οπότε δεν κοιτάνε πουθενά ….Πάρτα τώρα !!!

  • να βάλουν στο ηχείο να παίζει κανένας ήχος από V8 κ πάνω!!!

    • meta oi eξυπνοι οικολογοι 8α πουν ελατωσαμε τα καυσαερια αλλα εχουμε αυξηση στην ηχορυπανση!!!!! φαυλοσ κυκλοσ……….