H Google κέρδισε πατέντα για το αυτόνομο σύστημα οδήγησης

Σχετικά άρθρα

Η Google κέρδισε πατέντα στο Αμερικάνικο Γραφείο ευρεσιτεχνίας για την μετάβαση της τεχνολογίας “Mixed-mode Vehicle to Autonomous Mode” ή με απλά λόγια, για ένα σύστημα με το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού, ενεργοποιείται το αυτόνομο σύστημα που αναπτύσσει.

Το σύστημα μέσο ενός πολύπλοκου σετ αισθητήρων, λέιζερ, συστημάτων πλοήγησης και συστημάτων απεικόνισης και χαρτών μπορεί να οδηγεί μόνο του το αυτοκίνητο, αφού αναλύει όλα τα δεδομένα που συλλέγει από τα παραπάνω συστήματα. Ακόμη το σύστημα δεν έχει ολοκληρωθεί αφού η Google παλαιότερα είχε δηλώσει ότι το αυτόνομο αυτοκίνητο της θα οδηγεί καλύτερα από εσένα, όταν είσαι μεθυσμένος ενώ τώρα δηλώνει ότι, το αυτόνομο αυτοκίνητο τους “θα μπορεί γίνει με μεγάλη άνεση ένα αυτοκίνητο ξενάγησης στο Millenium Park του Σικάγο.” Μέχρι σήμερα η Google έχει διανύσει περισσότερα από 257.500 χιλιάδες χιλιόμετρα με τα τροποποιημένα Toyota Prius και Audi TT.

[Πηγή: USPTO]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...