Montezemolo: Ο Alonso είναι ο καλύτερος οδηγός της Formula 1

Σχετικά άρθρα

Ακόμα και οι πιο ορκισμένοι εχθροί του Fernando Alonso ξέρουν πολύ καλά ότι ο Ισπανός ανήκει στους κορυφαίους οδηγούς της Formula 1 και του πλανήτη. Άλλωστε, ίσως αυτός είναι κι ο λόγος για τη μεγάλη έχθρα προς το πρόσωπό του. Ο Luca di Montezemolo, Πρόεδρος της Ferrari, πιστεύει ότι όχι μόνο είναι από τους καλύτερους, αλλά ο καλύτερος οδηγός στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα.

Ο Fernando είναι ο καλύτερος οδηγός στη Formula 1, με την καλύτερη ταχύτητα, συνέπεια, εμπειρία και ταλέντο. Μπορεί να συγκριθεί με τον Schumacher στα καλύτερά του.

Όμως, ο Ιταλός γνωρίζει ότι πολύ μεγάλο ρόλο για τ’ αποτελέσματα παίζει και το μονοθέσιο που δίνεις στους οδηγούς σου.

Μπορεί να έχεις τον καλύτερο οδηγό του κόσμου, αλλά αν δεν έχεις ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, δεν κάνεις τίποτα. Η δουλειά στα pits ήταν εξαιρετική τη χρονιά που μας πέρασε. Υπάρχουν πράγματα που βλέπω, και με κάνουν αισιόδοξο για το 2012.

Ο 64χρονος, που έχει διαψεύσει το γεγονός ότι θα είναι υποψήφιος για την Προεδρεία της Ιταλίας το 2013, δηλώνει ότι η φετινή σεζόν επηρεάστηκε από το άδοξο φινάλε του 2010, όπου η στρατηγική κόστισε στον Ferni τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο.

Δεν είμαι χαρούμενος με τη περασμένη σεζόν, αλλά ήμασταν ακόμα σοκαρισμένοι από την ήττα στον τελικό του Abu Dhabi. Η φετινή σεζόν μου θύμισε λίγο το 2009, όταν κερδίσαμε μόνο έναν αγώνα. Το 2012 πρέπει να είναι διαφορετικό. Μπορώ να δεχθώ την ήττα για ένα χρόνο, αλλά όχι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.


[Πηγή: Daily Mirror | Photo Copyright: REUTERS/Alessandro Bianchi]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr