Schumacher: Μπορώ ακόμα να κερδίσω

Σχετικά άρθρα

Πλέον, ο Michael Schumacher είναι 43χρονων, καθώς στις 3 Ιανουαρίου, γιόρτασε τα 43α του γενέθλια. Παρ’ όλ’ αυτά, πιστεύει ότι ότι μπορεί ακόμα να νικήσει με τη Mercedes AMG. Φυσικά, για να μπορέσει να κερδίσει ξανά, έπειτα από το 2006 και το Κινέζικο Grand Prix, θα πρέπει να έχει στα χέρια του ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Στόχος του είναι να μπορέσει να εγκαταλείψει οριστικά την καριέρα του μ’ ένα ακόμα πρωτάθλημα, ενώ πιστεύει ότι η ομάδα του χρειάζεται μόνο ένα μικρό βήμα για ν’ ανέβει στην κορυφή.

Γνωρίζω την ομάδα καλύτερα, και τώρα έχω προσαρμοστεί καλύτερα. Στην αρχή, ήμουν λίγο σκουριασμένος. Τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα, και είμαι πεπεισμένος ότι η Mercedes κι εγώ θα πετύχουμε. Μπορώ ακόμα να κερδίσω. Χρειαζόμαστε ένα μικρό βήμα, και στη συνέχεια, μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή.

Δε νομίζω ότι η Mercedes χρειάζεται μόνο ένα μικρό βήμα. Η απόσταση από τη Red Bull είναι αρκετά μεγάλη, έτσι οι τεχνικοί στο Brackley πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για την W03, η οποία δε θα πάρει μέρος στο πρώτο τεστ της νέας σεζόν.

Πληροφοριακά, ο μεγαλύτερος νικητής στην ιστορία της Formula 1 είναι ο Luigi Fagioli, όταν σε ηλικία 53 ετών και 22 ημερών, νίκησε το Γαλλικό Grand Prix, το 1951. Μιας και μιλάμε για ηλικίες, σήμερα, ο Lewis Hamilton γίνεται 27 χρονών.

[Πηγή: Gazzetta dello Sport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα