Αν και είναι ακόμη σχετικά νωρίς ώστε η BMW να μας παρουσιάσει τις coupe και cabrio εκδόσεις της Σειράς 4, κάποιος δημιούργησε το πως θα μπορούσε να μοιάζει η Gran Coupe έκδοση του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο θα μπορούσε να σταθεί απέναντι από το Audi A5 Sportback και αν η BMW θα το περάσει στη παραγωγή, ακόμη είναι άγνωστο. Τα πρώτα μοντέλα της Σειράς 4 (κωδική ονομασία F35) θα παρουσιαστούν μέσα στα επόμενα 2 με 3 χρόνια με τις πωλήσεις να ξεκινούν το 2015.

Η Mini στη Γενεύη είναι γνωστό ότι θα παρουσιάσει το Cargo και ο Theophilus Chin, ετοίμασε δύο φωτογραφίες από το πως θα μοιάζει το αυτοκίνητο. Θα βασίζεται στην wagon έκδοση του Clubman και στην ουσία θα πρόκειται για ένα μικρό βανάκι εμπορικής χρήσης με τα πίσω καθίσματα να μπορούν να αφαιρεθούν ώστε να αυξάνεται έτσι ο χώρος αποσκευών, ενώ και τα πίσω παράθυρα θα αντικατασταθούν με λαμαρίνα. Παρόμοια αυτοκίνητα είναι τα Peugeot 207 Van και Opel Astravan.

[Πηγή: Theophilus Chin, BMWblog]

  • MitsosDaBest

    Γιατί τα Coupe θα τα βαφτίσει Σειρά 4 και Σειρά 2;

  • Kostas 1996

    pistevo ola ta rendering 8a pesoun e3w. . . giati apo ti stigmi p to onomazoun sira 4. . malon 8a ine entelos diaforetiko aftokinito! opos gia paradigma i 3 sedan “proigoumenis” genias kai i 3coupe. den exoun idia fotistika somata alla oute ke idia grammi. ara? mallon 8a ine entelos diaforetika. kata ti diki m apo4i. 

  • για κανένα λόγο επαγγελματικό MINI

  • nickgto

    Mini cargo = epic fail!!!!!!!!!!!