Parking Defenders, Βοήθησε ώστε το παρκάρισμα να γίνει ευκολότερο

Σχετικά άρθρα

Πόσες ώρες έχεις χάσει ώστε να βρεις μια θέση parking; Μια ομάδα τεσσάρων Ελλήνων προγραμματιστών, ετοίμασαν την εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα “Parking Defenders” με στόχο να διευκολύνουν χιλιάδες άλλους οδηγούς, που βρίσκονται καθημερινά σε αναζήτηση χώρου στάθμευσης για το αυτοκίνητό τους.

Στην εφαρμογή, οι χρήστες ανταλλάσσουν δημόσιες και ελεύθερες θέσεις στάθμευσης. Έτσι, ένας οδηγός που προτίθεται να ξεπαρκάρει άμεσα (το αργότερο μέσα σε 15 λεπτά) ενημερώνει τους υπόλοιπους χρήστες που αναζητούν πάρκινγκ στην ίδια περιοχή για το σημείο, στο οποίο βρίσκεται, προκειμένου να πάρουν τη θέση του.

Η εφαρμογή ακόμη βρίσκεται σε beta έκδοση και τον Φεβρουάριο θα είναι διαθέσιμη για συσκευές iPhone, Αndroid και Windows Phone 7, θα διατίθεται δωρεάν και θα βασίζεται στην ανταλλαγή πόντων. Ο χρήστης, που δίνει τη θέση παρκαρίσματός του κερδίζει πόντους, τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιήσει όταν θα θελήσει να καταλάβει μία κενή θέση. Επίσης, θα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς πόντων, για όσους θέλουν να αναζητήσουν θέσεις περισσότερες φορές. Σε πρώτη φάση θα είναι μόνο για την Αθήνα, ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες ελληνικές πόλεις. Thanks for the tip, Γιώργο.

[Πηγή: Parkingd]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...