Αυτό είναι το νέο Audi A3 από κάθε γωνία

Σχετικά άρθρα

Μετά την πρώτη φωτογραφία που διέρρευσε την περασμένη εβδομάδα, τώρα το Ρώσικο site, ZR, διέρρευσε μια σειρά νέων φωτογραφιών του νέου Audi A3, 10+ μέρες πριν την επίσημη του παρουσίαση του στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Στις νέες φωτογραφίες βλέπουμε το νέο A3 από κάθε γωνία του αλλά και από το εσωτερικό του, το οποίο το είδαμε στην έκθεση CES τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι φωτογραφίες μας δείχνουν την τρίπορτη έκδοση, ενώ αργότερα θα παρουσιαστεί η 5-πορτη, η cabrio αλλά και η sedan έκδοση του. Έχει κατασκευαστεί πάνω στη νέα MQB πλατφόρμα του VW Group και μηχανικά, θα φορά μια μεγάλη γκάμα TSI και TDI κινητήρων αποτελούμενη από τον 1.200αρη TFSI απόδοσης 105 ίππων, τον 1.400αρη TFSI απόδοσης από 122 έως 180 άλογα, τον 1.800αρη TFSI απόδοσης 180 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με το αυτόματο S-Tronic κιβώτιο και με το σύστημα τετρακίνησης quattro και με τον 2.0-λιτρο TFSI απόδοσης 211 ίππων.

Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα υπάρχει ο 1.600αρης TDI των 105 ίππων καθώς και ο 2.0-λιτρος TDI απόδοσης 140 και 180 ίππων. Το νέο S3 θα φορά μια αναβαθμισμένη έκδοση του 2.0-λιτρου TFSI ο οποίος θα αποδίδει 280 άλογα ενώ αν δεν σου είναι αρκετά, τότε το RS3 με τον πεντακύλινδρο 2.5-λιτρο TFSI των 380 ίππων, θα αρκεί ώστε να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σου. Αργότερα θα υπάρχουν υβριδικές, plug-in και ηλεκτρικές προτάσεις.

Στο εσωτερικό, η κεντρική κονσόλα είναι ελαφρώς στραμμένη προς τον οδηγό, υπάρχει κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, ηλεκτρικό χειρόφρενο, MMI οθόνη 7″ στη κορυφή του ταμπλό η οποία βυθίζεται μέσα στο ταμπλό, με τον επιλογέα του να βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα πίσω από τον λεβιέ των ταχυτήτων, με το κεντρικό κουμπί να είναι τεχνολογίας αφής. Κατά τα άλλα οι αεραγωγοί και τα υπόλοιπα είναι παρόμοια με το εσωτερικό του πρωτότυπου A3 e-tron concept.

Η Audi περιγράφει το νέο σύστημα MMI ως “όταν η Γερμανική μηχανολογία, συναντά την Silicon Valley”. Έχει κατασκευαστεί με την βοήθεια της Nvidia και χρησιμοποιεί έναν διπύρινο επεξεργαστή Tegra 2 1.2 GHz και είναι μέρος του ΜΜΧ (Multi-Media eXtension) το οποίο δίνει την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να συνδεθεί στο internet, να χρησιμοποιεί το σύστημα πλοήγησης αλλά και το σύστημα τηλεφώνου. Αργότερα, το σύστημα θα αναβαθμιστεί με τον τετραπύρινο Tegra 3 στα 1.4 GHz. Το νέο A3 θα έχει επίσης Head-Up Display το οποίο μπορεί προαιρετικά, μπορεί να συνδεθεί με πολλά κινητά τηλέφωνα μέσω του πακέτου “Phone Box”. Η επίσημη παρουσίαση του δεν θα αργήσει, οπότε stay tuned.

[Πηγή: zr.ru]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...
Autoblog.gr