Είχαμε γράψει ότι, σύμφωνα με το Auto Motor und Sport, η Red Bull είναι προβληματισμένη, σχετικά με τη διάταξη των εξατμίσεων που θα χρησιμοποιήσει στους πρώτους φετινούς αγώνες. Στις τελευταίες δοκιμές, οι αυστριακή ομάδα είναι αρκετές αναβαθμίσεις, αλλά τα βλέμματα επικεντρώθηκαν στη νέα διάταξη των εξατμίσεων, η οποία είναι αρκετά διαφορετική από την προηγούμενη έκδοση. Ουσιαστικά, η νέα διάταξη δοκιμάστηκε μόνο από τον Mark Webber, αφού ο Sebastian Vettel έγραψε μόνο 23 γύρους στην τελευταία ημέρα των δοκιμών πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Πρόεδρος της RBR, Christian Horner, δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι αναβαθμίσεις δουλεύουν κανονικά, ενώ θα υπάρχουν και στη Μελβούρνη, για το πρώτο Grand Prix της χρονιάς.

Είναι απίστευτο το πώς ερμηνεύουν τα γεγονότα. Οι αναβαθμίσεις τις Βαρκελώνης φαίνεται να λειτουργούν καλά, και θα είναι σίγουρα στο μονοθέσιο στη Μελβούρνη.

Επιπροσθέτως, ο Βρετανός υπογραμμίζει πως οι νέες εξατμίσεις είναι εντός των κανονισμών της FIA.

Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εντός των κανονισμών. Στην τελική, είναι θέμα για τους τεχνικούς εφόρους και τη FIA, δεδομένου ότι έχουν περισσότερη γνώση. Οι ομάδες το βλέπουν μόνο από τις φωτογραφίες. Η FIA μπορεί να δει τα μονοθέσιο από κοντά.


[Πηγές: GMM, AutoSport | Photo Copyright: Ker Robertson/Getty Images/Red Bull Racing]

  • stadi

     O Adrian ειναι ασταματητος.Κανει οτι θελει με τους κανονισμους και φετος.Νομιζω στην Αυστραλια θα εχει και αλλες αναβαθμισεις.