Φήμες: Η Ferrari θα έχει νέο μονοθέσιο στο Μπαχρέιν

Σχετικά άρθρα

Είναι γνωστό ότι οι τεχνικοί του Maranello κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα της F2012. Ξέρουν ότι αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, κι έτσι εργάζονται πυρετωδώς πάνω σ’ ένα νέο πακέτο αναβάθμισης, σύμφωνα με φήμες, και θέλει να το έχει έτοιμο στο Grand Prix του Μπαχρέιν, που είναι προγραμματισμένο για τις 22 Απριλίου.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δούμε μια νέα διάταξη στις εξατμίσεις (η Ferrari έχει δοκιμάσει 4 διατάξεις), ενώ είναι απίθανο να μην υπάρχει νέο σασί, για τ’ οποίο η Scuderia λέγεται ότι εργάζεται εδώ και λίγο καιρό, αλλά πρέπει να πάρει την έγκριση της FIA, αφού πρέπει να περάσει τα crash tests.

Φυσικά, η ιταλική ομάδα δεν είναι η μόνη που βελτιώνει το μονοθέσιό της. Όλοι στα εργοστάσια δουλεύουν πολλές ώρες, θέλοντας να κατανοήσουν το πώς συμπεριφέρονται τα νέα τους μονοθέσια μέσα στην πίστα, αλλά και να βελτιώσουν την απόδοσή τους, μέσα από αναβαθμίσεις και από καλύτερες ρυθμίσεις που δοκιμάζουν κατά τη διάρκεια ενός Grand Prix. Σίγουρα, η F2012 δεν είναι το ταχύτερο μονοθέσιο, και για να γίνει, οι μηχανικοί της ιστορικότερης και πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του αθλήματος θα πρέπει να δουλέψουν σκληρότερα και καλύτερα από τους συναδέλφους τους στις κορυφαίες ομάδες.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...