Είναι γνωστό ότι οι τεχνικοί του Maranello κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα της F2012. Ξέρουν ότι αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, κι έτσι εργάζονται πυρετωδώς πάνω σ’ ένα νέο πακέτο αναβάθμισης, σύμφωνα με φήμες, και θέλει να το έχει έτοιμο στο Grand Prix του Μπαχρέιν, που είναι προγραμματισμένο για τις 22 Απριλίου.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δούμε μια νέα διάταξη στις εξατμίσεις (η Ferrari έχει δοκιμάσει 4 διατάξεις), ενώ είναι απίθανο να μην υπάρχει νέο σασί, για τ’ οποίο η Scuderia λέγεται ότι εργάζεται εδώ και λίγο καιρό, αλλά πρέπει να πάρει την έγκριση της FIA, αφού πρέπει να περάσει τα crash tests.

Φυσικά, η ιταλική ομάδα δεν είναι η μόνη που βελτιώνει το μονοθέσιό της. Όλοι στα εργοστάσια δουλεύουν πολλές ώρες, θέλοντας να κατανοήσουν το πώς συμπεριφέρονται τα νέα τους μονοθέσια μέσα στην πίστα, αλλά και να βελτιώσουν την απόδοσή τους, μέσα από αναβαθμίσεις και από καλύτερες ρυθμίσεις που δοκιμάζουν κατά τη διάρκεια ενός Grand Prix. Σίγουρα, η F2012 δεν είναι το ταχύτερο μονοθέσιο, και για να γίνει, οι μηχανικοί της ιστορικότερης και πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του αθλήματος θα πρέπει να δουλέψουν σκληρότερα και καλύτερα από τους συναδέλφους τους στις κορυφαίες ομάδες.

[Πηγή: GMM]

 • μαζι με το νεο μονο8εσιο…παρακαλω η FERRARI να φερει και εναν νεο Νο2 οδηηγο…..
  ευχαριστω !!!!!!
  αλλιωσ βλεπω να παλευει με τα williams..toro rosso…k.o.k

 • όπως έγραψες και οι άλλοι ετοιμάζουν αναβαθμίσεις δεν είναι η μόνοι…δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα άλλη μια χαμένη χρονιά για την ferrari

 • freedoom1013

  Οι νέοι κανονισμοί αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα, αλλά μειώνουν το θέαμα και κουράζουν κι εμάς, αλλά πρωτίστως τους κατασκευαστές!
  Η είδηση από μόνη της είναι μεγάλη αποτυχία για τη Ferrari, να βγάλει ένα νέο μονοθέσιο κακήν κακώς, ενώ το υπάρχον το μελετά τόσο καιρό.
  Καλό θα είναι πάντως η Ferrari να μπει κι αυτή στο κόλπο, για να δούμε καλές μάχες ανάμεσα σε Red Bull, Maclaren, Mercedes, Ferrari και Lotus, γιατί όχι;

 • stadi

   https://twitter.com/#!/InsideFerrari/status/183196793478189056

 • jim

  gia anavathmisis milame….oxi gia neo monothesio 

  • Προφανώς και μιλάμε γι’ αναβαθμίσεις! Απλά, λένε, θα είναι αρκετές και μαζί με το νέο σασί θ’ αποτελούν ένα “νέο μονοθέσιο”. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός!