Η κόντρα που ξεκίνησε ανάμεσα στους Narain Karthikeyan και Sebastian Vettel, μετά το περιστατικό, στον αγώνα της Μαλαισίας συνεχίζεται. Ο Vettel χαρακτήρισε τον Karthikeyan “αγγούρι“, και ο Ινδός απάντησε στον 2 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να σταματήσει να κλαίει σαν μωρό! Ο Vettel σήκωσε το μεσαίο του δάχτυλο στον Karthikeyan αφού χτύπησε το πίσω αριστερό ελαστικό με την αεροτομή της HRT του Ινδού, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 11η θέση και να μην πάρει κανέναν βαθμό. Έτσι, βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 18 βαθμούς, 17 βαθμοί λιγότεροι από τον πρωτοπόρο Fernando Alonso.

Ο Karthikeyan δήλωσε στην ινδική  Hindustan Times:

Για έναν παγκόσμιο πρωταθλητή είναι ντροπή και αντιεπαγγελματικό να λέει τέτοια πράγματα. Για έναν οδηγό που έχει πετύχει τόσα, δεν μπορεί να κατηγορεί εμένα επειδή φέτος έχει μια δύσκολη χρονιά. Είναι πραγματικά λυπηρό, και δεν μπορεί κανείς να περιμένει από έναν επαγγελματία αθλητή να κλαίει σαν μωρό.

Οι αγωνοδίκες θεώρησαν υπεύθυνο τον Karthikeyan και του έδωσαν ποινή 20 δευτ, με τον Ινδό να δηλώνει αντίθετος με την άποψη αυτή, αφού όπως είπε, οι αγωνοδίκες δεν υπολόγισαν καθόλου τη δική του άποψη, μιας και άκουσαν μόνο την άποψη του “Θεού” Κ. Vettel.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images | Thanks for the tip, Μπάμπη]