Raikkonen: Καλή η E20, αλλά χρειαζόμαστε λίγη τύχη

Σχετικά άρθρα

Περισσότερη τύχη για το υπόλοιπο της σεζόν ζητά ο Kimi Raikkonen, ο οποίος, όμως, δηλώνει ότι είναι ικανοποιημένος με την απόδοση του ίδιου και της Lotus. Η E20 δείχνει να είναι ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, ευγενικό με τα ελαστικά και με αξιόλογες δυνατότητες εξέλιξης. Ο Φινλανδός δηλώνει ότι δεν έχει συναντήσει δυσκολίες στην προσαρμογή του, αλλά και ότι η βρετανική ομάδα μπορεί να παλέψει για τις πρώτες θέσεις.

Νομίζω ότι έχουμε ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα, αλλά είχαμε κάποιες απογοητεύσεις, όπως το πρόβλημα με το σασί στις δοκιμές, προβλήματα στις κατατακτήριες της Αυστραλίας και το κιβώτιο στη Μαλαισία. Ωστόσο έχουμε δείξει ότι μπορούμε ν’ αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί.

Είναι σαν να μην έφυγα ποτέ. Η ομάδα έχει κάνει καλή δουλειά και συνεργάζομαι μαζί τους, κάτι που κάνει τα πράγματα ευκολότερα. Το μονοθέσιο είναι καλό, και έχουμε τον ρυθμό, ώστε ν’ ανταγωνιστούμε τις μπροστινές ομάδες. Απλά, χρειαζόμαστε καλύτερη τύχη.

Παράλληλα, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 υπογραμμίζει πως όλη στην ομάδα εργάζονται σκληρά, ώστε να βελτιώσουν ακόμα το μονοθέσιό τους.

Εξακολουθώ να είμαι όπως ήμουν και πριν. Ίσως, οι άνθρωποι με βλέπουν πιο χαλαρό, κάτι που οφείλεται στην ομάδα. Είναι μια διαφορετική ατμόσφαιρα, που δεν έχω ξαναζήσει. Ο καθένας είναι πολύ ανοιχτός και χαλαρός, αλλά ταυτόχρονα, εργάζεται σκληρά, δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.


[Πηγή: Lotus F1 Team | Photo Copyright: Steven Tee/LAT Photographic]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα