H Άνγκελα Μέρκελ πουλά το VW Golf της στο eBay

Σχετικά άρθρα

Το παραδέχομαι, ο τίτλος είναι παραπλανητικός, αφού δεν έβαλε η ίδια η Γερμανίδα καγκελάριος το VW Golf της στο eBay, αλλά κάποιος άλλος, ο οποίος πιστεύει ότι θα πιάσει τα 10.000 ευρώ, παρότι έχει διανύσει 190.000 χλμ, μόνο και μόνο επειδή η προηγούμενη κάτοχος του, ήταν η Άνγκελα Μέρκελ.

Το Golf αγοράστηκε από την ισχυρότερη γυναίκα του κόσμου -σύμφωνα με το Forbes– 22 χρόνια πριν, τον Σεπτέμβριο του 1990 και ο πωλητής δίνει μαζί με το αυτοκίνητο και ένα πιστοποιητικό από την πρώτη καταχώρηση του αυτοκινήτου στο όνομα της Μέρκελ, όταν αυτή ζούσε στο Schoenhauser Allee του πρώην Ανατολικού Βερολίνου.

Η Μέρκελ έδωσε το αυτοκίνητο της 5 χρόνια μετά στον άνδρα της και το Der Spiegel, πιστοποιεί την γνησιότητα του αυτοκινήτου αφού τα στοιχεία ταιριάζουν με τον τότε χώρο διαμονής της Καγκελαρίου, αλλά και το ότι τότε η Μέρκελ κινούταν με ένα λευκό Golf. Οι φωτογραφίες στο eBay, είναι μπροστά από την Γερμανική Καγκελαρία.

[Πηγή: eBay | Via: Der Spiegel | Thanks for the tip, Μπάμπη]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...