Τέλος το Group Lotus από χορηγός της Lotus F1 Team

Σχετικά άρθρα

Η Lotus F1 Team δε θα μπορεί, πλέον, να υπολογίζει στα χρήματα που εξασφάλιζε από το Group Lotus, με μορφή χορηγίας, καθώς το συμβόλαιο μεταξύ των δύο εταιρειών έχει ακυρωθεί, όπως υποστηρίζει το AutoSport. Παρ’ όλα αυτά, η βρετανική ομάδα θα διατηρήσει το όνομα “Lotus”.

Η συμφωνία μεταξύ του Group Lotus και της Lotus F1 ξεκίνησε το 2010 και είχε διάρκεια μέχρι και το 2017, ώστε να γίνουν μαζί με την Genii Capital συνιδιοκτήτες της Lotus F1. Το Group Lotus ανήκει στην Proton, η οποία πουλήθηκε στην Μαλαισιανή DRB-Hicom από την, επίσης Μαλαισιανή, Khazanah.

O Gerard Lopez, ιδιοκτήτης της Genii Capital, επισήμανε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να εξαγοράσει το Group Lotus από την DRB-Hicom, αλλά αυτό εξαρτάται από τον ιδιοκτήτη της μαλαισιανής εταιρείας.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr