Οι ομάδες σχεδιάζουν να μην ταξιδέψουν στο Μπαχρέιν

Σχετικά άρθρα

Όλο και περισσότερο απομακρύνεται το ενδεχόμενο να γίνει κανονικά το φετινό Grand Prix στο Μπαχρέιν. Η FIA έχει τονίσει ότι παρακολουθεί στενά την κατάσταση στο εσωτερικό του Μπαχρέιν, αλλά οι διαδηλωτές απειλούν μ’ επεισόδια και στον χώρο της πίστας. Η τοπικές αρχές διαβεβαιώνουν τη FIA ότι υπάρχει αρκετή ασφάλεια για τη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά την ίδια γνώμη δε φαίνεται να έχουν οι ομάδες.

Σύμφωνα με τους Times, οι ομάδες σχεδιάζουν να μην ταξιδέψουν στο κρατίδιο του Περσικού Κόλπου, καθώς ανησυχούν για την ασφάλεια τους, αλλά και ότι έχουν βγάλει διπλό αεροπορικό εισιτήριο για τον αγώνα της Κίνας. Ένα για να μεταβούν στη Shanghai κι ένα για να επιστρέψουν στα εργοστάσιά τους, κάτι που σημαίνει ότι δε θα ταξιδέψουν στο Μπαχρέιν, διότι θα το έκαναν αμέσως μετά από το Κινεζικό Grand Prix, μιας και δεν υπάρχει κενό Σαββατοκύριακο.

Συζήτηση για το θέμα θα υπάρξει στο Grand Prix της Κίνας, εκεί όπου θα συζητηθεί (ξανά) η νομιμότητα του F-Duct της Mercedes.

[Πηγή: Times | Photo Copyright: STR/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...