Με αναβαθμίσεις η Ferrari στην Κίνα, αλλά παραδέχεται πως δεν είναι αρκετές

Σχετικά άρθρα

Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και η Ferrari δουλεύει σκληρά, για να βελτιώσει το μονοθέσιό της. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Maranello πρέπει να εργαστούν καλύτερα από τους αντιπάλους τους, ώστε ν’ αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα της F2012. Μπορεί στη Μαλαισία, να πήρε τη νίκη με τον Fernando Alonso, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και σε κανονικές συνθήκες, καθώς το ιταλικό μονοθέσιο δείχνει ότι δεν είναι ικανό να χαρίσει πολλές νίκες στους ανθρώπους που το σχεδίασαν και που τ’ οδηγούν.

Σύμφωνα με το Τεχνικό Διευθυντή της Scuderia, Pat Fry, η F2012 θα έχει 5 αναβαθμίσεις στο Κινεζικό Grand Prix, αλλά αυτό δε θα είναι αρκετό, αφού θα υπάρξουν περισσότερες αναβαθμίσεις στην Ισπανία (όπως κάνουν κάθε χρόνο σχεδόν όλες ομάδες).

Όλοι στο εργοστάσιο δουλεύουμε σκληρά, καθώς έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε. Νομίζω ότι σε στεγνές κατατακτήριες, είμαστε ακόμα 8 δέκατα πίσω από τους καλύτερους, ενώ θέλουμε να γίνουμε εμείς οι καλύτεροι. Οι συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης ταιριάζουν στο μονοθέσιό μας και καλύπτουν κάποια ζητήματα που έχουμε με την F2012 αυτή τη στιγμή, όπως φάνηκε στην Παρασκευή, στην Αυστραλία και στον αγώνα της Μαλαισίας.

Συνεχώς δουλεύουμε, για να βελτιώσουμε τα προβλήματα που έχουμε. Έρχονται νέα κομμάτια και προσπαθούμε να τα φέρουμε στην πίστα όσο πιο σύντομα γίνεται. Θα έχουμε 5 αναβαθμίσεις στην Κίνα, μερικές θα είναι αρκετά ορατές και άλλες όχι. Έπειτα, έχουμε ένα μεγαλύτερο πακέτο αναβάθμισης για την Ισπανία. Θα ήταν ωραίο να το είχαμε πιο πριν, αλλά σχεδιάζουμε κάποια τμήματα για την Ισπανία και κάποια θα τα έχουμε στην Κίνα.

Επίσης, ο Βρετανός αναφέρεται στα προβλήματα του Felipe Massa με την ισορροπία της F2012 του.

Το μονοθέσιο είναι αρκετά δύσκολο στην οδήγηση, και ο Fernando έχει καταφέρει να πάρει το μέγιστο απ’ αυτό, ενώ με τον Felipe, παλεύουμε, για να βρούμε τη σωστή ισορροπία και να είναι χαρούμενος με το μονοθέσιό του. Επίσης, στη Μαλαισία, βάλαμε στον Felipe τα ενδιάμεσα μετά από την κόκκινη σημαία, αλά είχε πολλή υποστροφή και πήραμε το ρίσκο για ένα ακόμα pit stop, το οποίο δε δούλεψε. Το γεγονός ότι είχαν graining σήμαινε ότι ήταν λάθος pit stop. Ήταν πισωγύρισμα για τον Felipe, μία από τις αρκετές ατυχίες.


[Πηγή: Ferrari | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...