Αυτό είναι το Mercedes-Benz Concept Style Coupe

Σχετικά άρθρα

Πριν από μερικές ώρες είδαμε το teaser video του εσωτερικού της και ήδη διέρρευσαν οι φωτογραφίες του πρωτότυπου Mercedes CLC το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Πεκίνου την επόμενη εβδομάδα. Το όνομα του, Concept Style Coupe (CSC) και εκτός από το Πεκίνο, θα παρουσιαστεί και κατά την διάρκεια του φεστιβάλ τέχνης και μουσικής Transmission LA: AV CLUB στο Los Angeles στις 6 Μαΐου.

Ο σχεδιασμός του φαίνεται αρκετά επηρεασμένος από τα πρωτότυπα F800 Style Concept και Concept A, έχοντας αρκετά επιθετική προσέγγιση. Κάτω από το καπό του βρίσκεται έναν τετρακύλινδρος turbo 2.0-λιτρος βενζινοκινητήρας, προερχόμενος από την A-Class, απόδοσης 211 ίππων. Έχει μήκος 4.637 mm, πλάτος 1.891 mm, ύψος 1.398 mm και μεταξόνιο 2.699 mm.

H Mercedes έχει ήδη ανακοίνωσε ότι θα το περάσει στη παραγωγή και θα το κατασκευάζει στο εργοστάσιο της στη πόλη Kecskemet στην Ουγγαρία. Θα φορά την πλατφόρμα MFA, την ίδια που έχει χρησιμοποιηθεί και στις νέες A-Class και B-Class. Στο ίδιο εργοστάσιο θα κατασκευάζεται και η νέα B-Class καθώς και το επόμενα μικρά αυτοκίνητα της. Στο μέλλον αναμένουμε και να παρουσιαστεί και η Shooting Brake έκδοση της.

Από πλευράς κινητήρων η λογική λέει ότι θα φορά τους ίδιους με αυτούς που θα φοράνε οι νέες Α και B-Class και έτσι θα συναντάμε έναν 1.600αρη απόδοσης 122 ίππων και 156 ίππων και έναν 2.0-λιτρο απόδοσης 203 ίππων. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα βρίσκεται ένας 1.800αρης απόδοσης 109 και 136 ίππων.

[Πηγή: autoblog.rs]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...