Video: Audi RS Q3 Concept

Σχετικά άρθρα

Η Audi το παρουσίασε σήμερα στην έκθεση του Πεκίνου και έτσι έδωσε και το πρώτο video του RS Q3 Concept. Το αυτοκίνητο φορά τον 2.5-λίτρων TFSI κινητήρα απόδοσης 360 ίππων που του επιτρέπει να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 5.2 δευτ. με τελική ταχύτητα 265 χλμ/ώρα. Συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο S-Tronic αυτόματο κιβώτιο, το οποίο στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Η κίνηση μεταφέρεται κυρίως στους μπροστά τροχούς, αλλά μόλις το Quattro ανιχνεύσει ότι πρέπει να στείλει την κίνηση και στους πίσω, ο υδραυλικός συμπλέκτης Haldex αναλαμβάνει να στείλει την απαραίτητη ροπή μέσα σε ελάχιστα ms στους πίσω τροχούς. Τον ρόλο του φρεναρίσματος, έχουνε αναλάβει τα μεγάλα carbon κεραμικά φρένα της Audi.

Το Audi RS Q3 Concept είναι βαμμένο σε μπλε ματ χρώμα, φορά νέο bodykit κατασκευασμένο από CFRP, αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνά spoiler, φουσκωμένα φτερά, διαχύτη και αεροτομή, χαμηλότερες αναρτήσεις κατά 25 mm και πατά πάνω σε 20″ RS ζάντες με ελαστικά διαστάσεων 255/30. Φορά μαύρα, βουρτισμένα και γυαλισμένα αλουμινένια διακοσμητικά, CFRP καθρέπτες, νέα κυψελοειδής γρίλια, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και οβάλ απολήξεις των εξατμίσεων.

Στο εσωτερικό διαθέτει μαύρες και μπλε δερμάτινες Nappa και Alcantara επενδύσεις, χρωμιομένα και CFRP (carbon fiber-reinforced polymer) διακοσμητικά ενώ το στροφόμετρο δεν διαθέτει τα Αραβικά νούμερα, αλλά αυτά έχουνε αντικατασταθεί από Κινέζικα ιδεογράμματα.

[Πηγή: Audi]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...