Acura NSX Concept σε κόκκινο

Σχετικά άρθρα

Η Acura έβαψε ένα NSX Concept σε κόκκινο χρώμα και το παρουσίασε στις αρχές της εβδομάδας στην έκθεση του Πεκίνου. Το πρωτότυπο παρουσιάστηκε αρχικά στην έκθεση του Detroit στις αρχές του έτους και μας δείχνει το πως θα είναι η έκδοση παραγωγής η οποία θα περάσει στη παραγωγή το 2015.

Το αυτοκίνητο παραγωγής θα κατασκευαστεί από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Honda Αμερικής, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Οχάιο και από εκεί θα εξάγεται σε όλο τον κόσμο, ακόμη και στην Ιαπωνία. Έχει διαστάσεις 4.330 mm μήκος, 1.895 mm πλάτος. 1.160 mm ύψος με μεταξόνιο 2.575 mm. Πατά πάνω σε 19″ ζάντες μπροστά και 20″ με ελαστικά διαστάσεων 255/35 μπροστά και 275/30 πίσω.

Μηχανικά το Ιαπωνικό supercar θα φορά ένα V6 κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο, ο οποίος θα είναι κατασκευασμένος από ελαφριά υλικά και θα χρησιμοποιεί το υβριδικό σύστημα της Honda, Sport Hybrid SH-AWD (Super Handling All Wheel Drive).

H Honda δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο σχετικά με τον κινητήρα, πέραν του ότι είναι τεχνολογίας VTEC άμεσου ψεκασμού. Το κιβώτιο ταχυτήτων θα αυτόματο τεχνολογίας διπλού συμπλέκτη και θα ενσωματώνει έναν ηλεκτροκινητήρα προσφέροντας έτσι καλύτερα νούμερα επιτάχυνσης αλλά και μικρότερη κατανάλωση.

Επιδόσεις δεν αναφέρουν οι Ιάπωνες αλλά οι φήμες αναφέρουν ότι ο V6 κινητήρας θα είναι χωρητικότητας 3.5-λίτρων στέλνοντας την κίνηση στον πίσω άξονα, ενώ θα υπάρχουν δύο ηλεκτροκινητήρες, ανά έναν τοποθετημένο στους μπροστά τροχούς, κάνοντας το αυτοκίνητο τετρακίνητο. Θα αποδίδει συνολικά 400 άλογα με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.

[Πηγή: Acura]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το νέο Acura TLX

Διέρρευσαν φωτογραφίες ευρεσιτεχνίας της νέας γενιάς του Acura TLX, με το νέο σεντάν να αντλεί στοιχεία από το Precision EV Concept που παρουσιάστηκε το...

Στο σφυρί ένα Acura NSX-T του 1996

Εάν κάποιος θέλει να επενδύσει σήμερα σε ένα αυτοκίνητο προκειμένου σε λίγα χρόνια από σήμερα να βγάλει ένα σημαντικό κέρδος, τότε θα πρέπει να...