Η Lumma Design ετοίμασε ένα νέο trailer για τους κατόχους της βελτιωμένης Cayenne CLR 558 GT, τους ώστε να μπορούν αυτοί να μεταφέρουν τα jet ski, τις γουρούνες (quads) τους αλλά και τα snowmobiles. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, carbon και πλαστικό και θα κατασκευαστεί ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Η CLR 558 GT διαθέτει νέο bodykit αποτελούμενο από νέο μπροστά spoiler, νέο καπό, πλαϊνά spoiler, νέο πίσω προφυλακτήρα και αεροτομή. Ο διαχύτης, η μικρή αεροτομή κάτω από πίσω παράθυρο και το μπροστά spoiler είναι από carbon. Το εσωτερικό έχει έναν δίχρωμο δερμάτινο διάκοσμο, με τις ραφές να είναι σε σχήμα διαμαντιού. Το σπορ τιμόνι τα αλουμινένια πεντάλ και ο βαμμένος πίνακας οργάνων ολοκληρώνουν τις αλλαγές.

Μηχανικά, προστέθηκε το Lumma D-Box στον V6 πετρελαιοκινητήρα και πλέον αποδίδει 276 άλογα (από 240) με 630 Nm ροπή (από 550 Nm). Η Lumma έβαλε επίσης μια σπορ εξάτμιση με τρεις απολήξεις τοποθετημένες στο κέντρο. Τέλος η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση χαμηλώνει την Cayenne κατά 40mm ενώ οι ζάντες τις είναι 22″ με ελαστικά 295/30 μπροστά και 335/25 πίσω.

[Πηγή: Lumma]