Η αστυνομία του Los Angeles ερευνά μια υπόθεση όπου ένα Lincoln Town Car στις 3:31 το πρωί της Τετάρτης, μπήκε μέσα στη βιτρίνα της Specialty Car Craft, όπου εκεί βρισκόταν η πρώην Ferrari F430 Spider του Kobe Bryant, μια Lamborghini Diablo και ένα TVR Tuscan, το μοναδικό που υπάρχει στην Αμερική.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του Lincoln, το οποίο ήταν κατοχυρωμένο ως ταξί, έφυγε από το χώρο τρέχοντας, με την 33-χρονη που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, να χτύπησε στο κεφάλι. Η αστυνομία αναφέρει ότι συνεχίζει να αναζητά τον οδηγό με την τραυματία να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Πιστεύει ότι οι κάμερες ασφαλείας της αντιπροσωπείας θα τη βοηθήσει ώστε να συλλάβει τον οδηγό με τις ζημιές που προκάλεσε να ανέρχονται σε περίπου 200.000 δολάρια.

[Πηγή: ABC News]

  • 200.000???? mallon gia iperkostologisi ton kovo ton xontro !!!!

  • hellboy

    υπερβολη τα 200.000 δολαρια!!!!!!!!!!!!παραμυθι μεγα γαι να βγαλει και ο συνεργας!!!!!!ποσο μπορει να κοστιζει το τζαμι απο την λαμποργκινι?!χαχαχ!!!!!!!!!!!!!!ακομα και να παθαινε ολικη το  tvr δεν θα κοστιζε τοσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • giorgos

    tvr tuscan με 500 αλογα ειχε φερει γνωστος φοιτητης απο αγγλια με 20-25 χιλιαρικα κοστος τα στα λεφτα που λεει αν υπολογισουμε και την παλαιοτητα των αυτοκινητων  τα παιρνεις σχεδον και τα 3 με τοσα λεφτα