Αυτή την εβδομάδα ο Chris Harris μας παρουσιάζει τη δική του BMW M5 E28 ενώ ο JF Musial επισκέφτηκε το ολοκαίνουργιο εργοστάσιο της McLaren, το McLaren Production Centre, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Νοέμβριο και διαθέτει και μια ολοκαίνουργια αεροδυναμική σήραγγα.

Η McLaren κατασκευάζει εκεί τόσο τα αυτοκίνητα παραγωγής με στόχο τις 4.500 πωλήσεις ετησίως έως το 2014, όσο και τα μονοθέσια της Formula 1. Άριστη ποιότητα video και μοντάζ, στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει το Drive οπότε τα 40 λεπτά των video που ακολουθούν, είναι ότι πρέπει για να σου πούνε καληνύχτα. Το video στο εργοστάσιο της McLaren είναι από αυτά που πρέπει να το δεις, όπως και δήποτε!

 

[Πηγή: YouTube]

 • το video στο McLaren Center ειναι επικό!!
  αλλά οι άγγλοι βλάκες παρλαπίπες!!!
  κάνουν λες κ ανακάλυψαν τον τροχο!!

  από την άλλη, έχω δηλώσει ότι τον Harris δεν τον πολυχονεύω γιατί μου βγάζει αλαζωνία αλλά του βγάζω το καπέλο γιατί κάνει το κέφι του κ δείχνει να χαίρεται την οδήγηση!
  είμαι σίγουρος ότι το αγόρασε μονο για το καλοκαίρι το BMW…μετά θα το σουτάρει!!

  • GiorgioValoValkanos

   όπως το είπες καταπληκτικό το center που έχουν αλλά πολύ μετριόφρων.. :P:P

 • sofokles5 (ex sofokles)

  Και στη BMW οι μηχανικοι της ΦΟΡΝΤ ρε πστ τους εφτιαξαν? τι εταιρια θρυλος ειναι αυτη ρε γμτ….

  • LEO

   θρυλος απλα!

 • LEO

  Αυτη η επιμινη στη τελειοτητα ειναι φοβερη. Και το ωραιο ειναι πως αυτη η μεγαλη λιμνη απεξω ειναι τεχνητη με παπιες κτλ αλλα χρησιμοποιειται για να ψυχει την αεροσυραγγα κτλ